2777
2789
عنوان

ینی میشه فقط ی شب پسرم تاصب بتونه بخوابه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 54 پست
الهی بگردم پسرمنم از بدوتولد داره دارونمیدی بهش توروخدا ببر ی دکتر هوب دارو بگیر بده شربت دومتیدون م ...

پنتوپرازول مصرف میکنه 

امپرازول تاثیر نداره روش 

این شربته هم یه هفته ای انگاری بی تاثیر شده ...

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
اره همش بالا می اورد بهش خاکشیر میدم فقط با اون خوب میشه 

چطور خاکشیر میدی؟بالا آوردنش در چ حد بود؟واینکه آیا خوب شیر میخورد یا زیر سینه گریه و بی تابی میکرد؟دخترمنم الان ۳ ماهشه بخدا بیچاره شدم از دست رفلاکسش روز و شب نددارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا؟ یهویی از شیرگرفتی؟ 

آره عزیزم دوسال کامل که شد یه سه شب پشت سر هم شیر ندادم يعني روزم ندادم کلا درست شد، متوسل شدم به حضرت علی اصغر راحت گرفتم خداروشکر، 

نذر کردم اوه راحت از شیر بگیرم به نیت حضرت علی اصغر 6 تا از این شیر پاکتی ها دادم به بچه های همسایه ها. 

ضرر نداره اونم بصورت شربت هست ؟

نه قرصه

همون داروی امپرازول هست ولی برند خارجی خیلی بد گیر میاد فقط به صورت قاچاق وارد کشور میشه 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
برا پسرم رفلاکس پنهانه بالانمیاره فقط ترش میکنه

پسرم منم پنهانه رفلاکسش بالا نمیاره

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
روزی چندبار میدادی قرصه یاپودره؟

روزی نصف قرص صبح ناشتا نصف هم شب قبل غذا 

به شکل قرصه 

روزی نصف قرص صبح ناشتا نصف هم شب قبل غذا  به شکل قرصه

میشه منم به نوزاد ۳ ماهه بدم؟روانی شدم داره امپرازول میخوره که بی تاثیره اسم دکترم که میارم باباش جبهه میگیره آخه وقتی کوچیکتر بود بردم متخصص گوارش اونجا ازبس بچه مریض تو مطب بود اینم سرما خورد الان جرات ندارم بگم بریم مطب دکتر بخدا گیری افتادم

میشه منم به نوزاد ۳ ماهه بدم؟روانی شدم داره امپرازول میخوره که بی تاثیره اسم دکترم که میارم باباش جب ...

بله میتونید من از دو ماهگی به بچه ام میدم تا الان که ۹ماهشه

چند بار داروهاشو به دستور دکتر قطع کردم ولی علائمش دوباره برگشت و بیقرار شد دوباره شروع کردم بدم اویل نصف قرص صبح میدادم نصف شب الان دکتر کمترش کرده فقط نصف قرص صبح ناشتا میدم 

چقدر امپرازول میدی شما ؟

همون مقدارو نکسیوم بده 

بله میتونید من از دو ماهگی به بچه ام میدم تا الان که ۹ماهشه چند بار داروهاشو به دستور دکتر قطع کردم ...

روزی نصف بسته بصورت ناشتا ببخشید بچه شماهم بدسینه میگرفت؟با این قرص ممکنه اشتهای دخترم برگرده؟وقتی میزارمش زیر سینه جیغ میزنه و گریه میکنه با هزارتا بدبختی یه ذره شیر میخوره

میشه منم به نوزاد ۳ ماهه بدم؟روانی شدم داره امپرازول میخوره که بی تاثیره اسم دکترم که میارم باباش جب ...

عزیزم من تا هشن و نیم ماهگیش داروندادم پسزمنم از ۳تا ۴ ماهگی اصلا سیته نگرفت ینی ۱۲ ساعت گشنه میموند ۵ ماهگی دندونش زد بیرون فهمیدم بخاطرهمونه

بله قرضه همون امپرازوله فقط خارجیشه  خیلی بد گیر میاد ولی معجزه اس  وای خیلی سخته رفلاکس ...

الهی شکر هزارمرتبه پس منم نکسیوم گیربیارم بهش بدم دومتیدون اصلا اثرنذاشت نمخوام بازم بهش بدم اکجافهمیدی تاثیردومتیدونه؟

روزی نصف بسته بصورت ناشتا ببخشید بچه شماهم بدسینه میگرفت؟با این قرص ممکنه اشتهای دخترم برگرده؟وقتی م ...

بله رفلاکس خیلی روی اشتها نوزاد تاثیر داره 

بچه ی من نه شیر میخورد نه میخوابید خیلی اذیت بود 

خدا را شکر الان هم خوابش خوب شده هم اشتهاش

عزیزم من تا هشن و نیم ماهگیش داروندادم پسزمنم از ۳تا ۴ ماهگی اصلا سیته نگرفت ینی ۱۲ ساعت گشنه میموند ...

دندون در آوردنش به خاطر چی بوده یعنی ؟