2777
2789
عنوان

ینی میشه فقط ی شب پسرم تاصب بتونه بخوابه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 54 پست
الهی شکر هزارمرتبه پس منم نکسیوم گیربیارم بهش بدم دومتیدون اصلا اثرنذاشت نمخوام بازم بهش بدم اکجافهم ...

دمیتیدون یا دومپریدون در کنار قرص اثر داره تنها فایده ای نداره اخه یه مدت کامل خوب شده بود دکتر گفت دیگه قرصو قطع کن فقط شربت بده تا یک ماه و بعدشم کامل قطع کن دارو را ولی همین که قرصو قطع کردم علائمش برگشت و بیقرار شد دوباره شروع کردم  بهش بدم 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
چطور خاکشیر میدی؟بالا آوردنش در چ حد بود؟واینکه آیا خوب شیر میخورد یا زیر سینه گریه و بی تابی میکرد؟ ...

از ۴۰روزگی یه کوچولو نبات با اب جوش میذاشتم حل میشد اب در حال جوش یکم خاکشیر میریختم چندتا قل خورد سرد شد از صافی رد میکنم فقط اب رو دوسه تا قاشق چای خوری بهش میدادم پشت بندش اروم میشد استفراغ کنه بهتر دلش سبک میشه راحت خواب میره

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان ؟ خب دندون دراورددیگ ۵ماهگی زدبیرون

اهان درسته 🙏من پیام قبلی تون را درست نخونده بودم 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
خیلی کمه ماهی ۱۰۰ گرم تروخدا دعا کن اینم ۵ ماهگی خوب بشه ببخشید شما کی غذای کمکی رو شروع کردین؟

عزیزم مثلا۵ شروع کردم ولی نخورد ک الان ۱۱ ماهشه ی هفته س شروع کردم اونم شاید بخوره