2777
2789

سلام خانوما

متاسفانه من توی زندگیم بلحاظ تحصیلی راه درستی رو نرفتم، رشته منابع طبیعی رو خوندم و بعد تموم شدن کارشناسی مثل اکثر همکلاسی هام رفتیم ارشد خوندیم و بازم ادامه دادیم بدون هیچ هدفی تا الان که دانشجوی دکترا هستم ولی هیچ تمایلی به ادامه ش ندارم.

الان خونه نشین شدم و به هر شغلی فکر میکنم از آرایشگری تا خیاطی و اینچیزا نمیتونم انجام بدم همش میگم اگه قرار بود این کار رو انجام بدم پس چرا این همه درس خوندم !

بعد ازدواجم همش حسرت میخورم چرا بجا این همه بیکاری نرفتم یه رشته پرستاریی چیزی بخونم و بتونم باهاش برم سر کار ! 

هر کاری هم میخوام شروع کنم میگم دیره و توی سن ۳۶ سالگی نمیشه. 

کسی بوده که مثل من یه رشته بدون بازار کار خونده باشه و الان یه جا مشغول کار باشه؟

لطفا پیشنهاد بدین چه کارایی میشه انجام داد که درامد خوب هم داشته باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی شه ازمون برای هیئت علمی بدید؟

اینقدر آدم های باسواد با رزومه های عالی هستن که حتی محتاج یه استخدام برا پیام نور یا یه شهر دورافتاده ن ولی نمیشه ! دوستای خودم با مدرک دکترا استخدامی شرکت کردن و الان یه کارمند ساده هستن. ولی من متاسفانه هیچ  علاقه ای به کارمندی هم ندارم

تقریبا اکثر افرادیکه رشته های تاپ تجربی نخوندن همین وضعیتو دارن ازمون استخدامی شرکت کردی؟

متاسفانه هیچ وقت به کار اداری علاقه ای نداشتم. دوست دارم خودم یه شغل داشته باشم و برا خودم کار کنم

عزیزدلم، درکت میکنم 

ولی برو بعنوان استاد حق التدریس هم که شده شروع کن به تدریس، کم کم با همکارای جدید آشنا میشی و میتونی آماده بشی برا هیت علمی 

چندین دانشگاه برو برا تدریس، باعث میشه هم سرگرم بشی و هم اینکه درآمد داشته باشی 

زیاد نیس درآمدش اما از هیچی بهتره 

عزیزم هیت علمی دانشگاه علمی کاربردی هم شنیدم زیاد سخت نمیگیرن و میتونی براحتی وارد بشی 

برات آرزوی موفقیت میکنم گلم 

منم منابع طبیعی خوندم و فقط حسرت میخورم چرا وقتمو عمرمو تلف کردم.هیچ بازار کاری نداره متاسفانه

منم، همش مردم بهم میگفتن این چه رشته ایه اخه بعدا کار پیدا نمیشه ولی من برام مهم نبود، رشته م رو دوست داشتم ولی به اینده ش فکر نمیکردم