2777
2789
عنوان

نا امیدی بابت خواندن رشته اشتباه و بیکاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 36 پست
متاسفانه هیچ وقت به کار اداری علاقه ای نداشتم. دوست دارم خودم یه شغل۸۰ داشته باشم و برا خودم کار کنم

منم رشتم تجربی بود..بعدم‌مدیریت خدمام بهداشتتی و درمانی بودم..دو سال تو بخش اداری بیمارستان بودم ووفهمیدم هییییچ علاقه ای به کارمندی ندارم..منم ارشدمو تغییر دادم رفتم زبان..تدریسو بیشتر می پسندم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ینی چی دیره اخه الان شرو کنی چهل سالگی پرستاری یا هر چی دیگ . گذشته رو بزار زمین هممون اشتباه میکنیم مهم اینه بتونیم راهمونو پیدا کنیم ده سال دیگم میگی چرا فلان وقت فلان کار نکردم

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
عزیزدلم، درکت میکنم  ولی برو بعنوان استاد حق التدریس هم که شده شروع کن به تدریس، کم کم با همکا ...

اخه نه علاقه دارم و نه به روحیاتم میخوره، آدم سخنور و پر حرفی نیستم اصلا 

بابا ینی چی دیره اخه الان شرو کنی چهل سالگی پرستاری یا هر چی دیگ . گذشته رو بزار زمین هممون اشتباه م ...

باور کنین هر چی سرچ میکنم توی این کلینیک و اینا برا استخدامی همش نوشتن پرستار زیر سی سال😐

من کارشناسی جهانگردی خوندم البته شغلم این بود بعد ازدواج هم دیگه کار نکردم ارشد هم ادبیات رفتم اما ق ...

منم همینجور میگفتم و برا دل خودم خوندم، ولی الان بشدت احساس بیکاری و پوچی میکنم

باور کنین هر چی سرچ میکنم توی این کلینیک و اینا برا استخدامی همش نوشتن پرستار زیر سی سال😐

حالا استخدام دولتی هم هست باز از خیلی جاهای دیگ بپرس در کل خواستی ی راهیو شرو کنی کلی پرس و جو کن از جاها معتبر و ادمای اون زمینه

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
منم رشتم تجربی بود..بعدم‌مدیریت خدمام بهداشتتی و درمانی بودم..دو سال تو بخش اداری بیمارستان بودم ووف ...

خوب کاری کردین حداقل تو ارشد تغییر دادین بهترین زمان بوده

منم همینجور میگفتم و برا دل خودم خوندم، ولی الان بشدت احساس بیکاری و پوچی میکنم

من واسه عروسیم رفتم یه آرایشگاه خیلی هم معروف بود بعد خانمه اینقد با کلاس بود گفت شوهرت چکاره است و این حرفا بعد گفت من خودم دکترا بازرگانی خوندم یه سالن بزرگ vip  داشت ولی گفت یک دونه رستوران کوچیک هم زدم دارم یک شعبه دیگه میزنم تو گرجستان میخوام سالن و جمع کنم با اینکه درآمدش عالی بود خودش فقط واسه عروس vip میومد بقیه رو پرسنل انجام میدادن الانم جمع کرده چند ساله