2777
2789

پدرم اعتیاد داشت از بچگی عذابمون داد 

کتکم میزد 

مادرم طلاق گرفت ...همیشه کار میکرد من برادرمو نگه میداشتم 

همیشه از خدا میخواستم شوهرم هیچ وقت اعتیادی نباشه سالم باشه 

😔😔س سال عروسی کردم ی پسر ده ماهه دارم 

شوهرم یک سال اعتیاد پیدا کرده ب کیمیکال و گل 

هر چی فکررررر میکنم 

من بنده ی بدی نبودم چیز زیادی از خدا نمی‌خواستم فقد ی شوهر سالم ....

توروخدا برام دعا کنید ...فقد دلم برای پسرم میسوزه 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا قطعا شما رو دوست داره 

هیچ وقت برام کاری نکرده زندگیم داره خراب میشه 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
یعنی از اول معتاد نبوده؟ شاید پنهان میکرده

احتمالا بوده 

من خر نفهمیدم

نه انسان بدی نیستی ولی به خواطر ضعیف بودن روحیت انتخاب بد کردی انتخاب پدرت دستت نبود ولی شوهرت و که ...

پسرخالم بود سالم بود رفت و آمد داشتیم 

وضع مالی تون چطوره

بد نیس .خوبه 

ولی قرارع دود بشه 

اصلا تلاشی نمیکنه واسه ترک کردن

[QUOTE=270130778]ان شالله بیوفتی ب خوشی و حال دلت خوش بشه عزیزم[/QUO،😔😔😔