2777
2789
عنوان

چرا خدا دوسم نداره مگ چیکارش کردم ......

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 23 پست

فقد دلم میخواد بمیرم خوشبختی همه رو میبینم ...ب این پی میبرم ک خدا من و نمی‌بینه 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرخالم بود سالم بود رفت و آمد داشتیم 

همینه دیگه به خاطر ضعیف بودن احساسات تنهاکسی که بهش نیازداشتی ارتباط باجنس مخالف بود که اونم تنها پسرخالتون دردسترستون بود باید عجله نمی کردین باشوهرتون صحبت کنین به خواطر اعتیادش

کاش ماهم میتونستیم یچیزی بکشیم  مثل این مردا بیخیال باشیم وحرصشون بدیم

شوهر من هیچی کم نداره ولی عقل نداره

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
همینه دیگه به خاطر ضعیف بودن احساسات تنهاکسی که بهش نیازداشتی ارتباط باجنس مخالف بود که اونم تنها پس ...

ن اتفاقا خیلی خواستگار داشتم  مادرم گفت با غریبه نمیتونم وصلت کنم 

منم قبول کردم اشتباه کردم

باهاش حرف بزنه دلشوبه دست بیارازراه دوستی بروازش خواهش کن ترک کنه به خاطربچتون اشک بریز.باهاش لج نکن ...

هرررررررر کاری بگی ده برابرشو کردم 

حتی حاضر نیس ب خاطرمون تلاش کنه 

ن اتفاقا خیلی خواستگار داشتم  مادرم گفت با غریبه نمیتونم وصلت کنم  منم قبول کردم اشتباه ک ...

چرا باید اجازه بدی مادرت توزندگیت دخالت کنه مگه انتخاب مادرت درست بود؟همیشه انسان تصمیمی که خودش میگیره کم ترپشیمون میشه تا کسی براش تصمیم بگیره وبدبیاد 

چرا باید اجازه بدی مادرت توزندگیت دخالت کنه مگه انتخاب مادرت درست بود؟همیشه انسان تصمیمی که خودش میگ ...

😔😔😔بچم خیلی بی گناه 

😔😔😔بچم خیلی بی گناه 

همیشه هرانتخاب پدر ومادر بیشترین تاثیر رو،رو بچه هامیزاره

ولی میتونین باشوهرتون درمورد اعتیادش باخونسردی ونترسی حرف بزنین اگر قبول نکرد بستری بشه میتونین طلاق بگیرین یادر خواست طلاق بدین به خاطر اعتیاد شوهرتون ، که وادارش کنین که ترک کنه 

ترک نکرد زندگی خودتون وبچتون روسیاه نکنید شما شجاع باشین پسرتون هم شجاع میشه نترس میشه قوی باشن چشم پسرتون روشماست