2777
2789
عنوان

کنکور یا یه سوال مههههههم

166 بازدید | 8 پست

برای اینکه کل ۴۰ درصد سوابق تحصیلی شامل مون بشه باید چی کار کنیم  ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظورم این بود که همه درس ها باید ۲۰ بشم که تاثیر کامل  داشته باشه  ؟؟؟؟؟؟

چون هر یه نمره کمتر از هر درس  ترازم  رو نسبت به بقیه کمتر میکنه

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  

بلهه باید همه امتحانات 20 باشید

ظهور‌در‌جُمجمه‌هاست؛نه‌در‌جمعه‌ها:)! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ "وِی‌از‌بی‌سوادی‌مردم‌رنج‌میبرد" #کتاب‌بخوانیم! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌    ✈️🇮🇷🇺🇸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اشتباهی کردم ادبیات ترمیم کردم 

اما ۲۰ نمیشم 🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  

هر درس جدا تاثیر داره؟؟؟؟؟؟ 

یا کلا معدل ؟؟؟؟؟؟