2777
2789
با سلام پسر من پیش دبستانی میره از آبان ماه سرمای بدی خورد دکتر بردمش گفت خروسک گرفته از بعد اون موقع سه بار دکتر بردمش الان تنفسش خیلی بده شبا خروپف داره تا حالا اصلا اینطوری نبوده .دیگه بردمش متخصص گوش و حلق و بینی دارو داد گفت اگه بعد یکماه خوب نشد عکس از لوزش باید گرفت خیلی نگرانم یعنی الان تو شش سالگی لوزه گرفته ؟.خواستم بدونم علامتاش چیه؟ پسر من سرفه هم داره .... اگه لوزه باشه چیکار کنم میترسم...:(
عزیزم دخترم سه سالش تموم شده، از یکساللگی گهگاه تو خواب خرو پف میکرد، هربارم دکتر میگفت لوزه داره،تا اینکه دوسالگی یه سرما خورد که خیلی بدش کرد،طوری که شبعا اصلااا نمیتونست با بینی نفس بکشه، واسه شیر خوردن خیلی اذیت میشد، خیلی خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد، چندتا دکتر بردمش گفتن باید عمل بشه، چون هم بخلطر تنفس بد ممکنه فکش تغییر کنه وهم قلبش بزرگ بشه، خلاسه تا دوسال و نیم به هر بدبختی بودکشوندمش ، دیگه عملش کردم، الان عالییییییه، راحت میخوابه ، میخوره، یبار هم بیشتر سرما نخورده که فقط دو روز تب داشت وبعدم تموم . نه سرفه ای ،نه آبریزشی و نه گرفتگی،من که خداروشکر راضیم
کل سختی عملشم سه روز بود، بعدش دیگه خوب شد، سه روز اول چون گلوشزخم بود غذا نمیخورد و الان روزی صدبار خداروشکر میکنم که زودتر عملش کردم، چون همه میگفتن کوچیکه و گناه داره ولی واقعا خیلی راحت شد بعد عمل. چون دکتر هم گفت ، بخاطر کیپی بینیش شبها خوب نمیخوابه واسه همین مغزش استراحت کافی نمیکنع و همین باعث میشه عصبی بشه
عزیزم هر عملی سخته، حتی دندونتو که میکشی سخته ولی میگم که سختیش سه چهار روزه، به ارامش بعدش می ارزه، البته بچه شما چون بزرگتره و میفهمه احتمالا یکم سختتره ،ولی اگه واقعا اذیت میشه بچت شک نکن و عملش کن و از این همه سختی خلاصش کن
ولی اینم بگم بهت که چندتا دکتر نشون بده.و سعی کن اگه امکان مالیش برات هست پیش بهترین دگتر عملش کنی ،درسته عمل ساده ای هست ولی اگه دکترت حاذق باش برات تمیزتر کار میکنه موقع برداشتن لوزه. من 6تا دکتر بردم، آخرم پیش بهترین دکتر گوش و حلق و بینی شهرمون عملش کردم.
دکتر گفت ممکنه آلرژی باشه یکماه دارو داد گفت اگه تغییری نکرد عکس لوزشو بگیر بیار واسم...الان داروهاش تموم شد یک هفته خوب خوب شد اصلا مشکلی نداشت تا اینکه از دیروز دوباره شروع شد ..
اره عزیزم، دختر منم بعد یه سرما خوردگی یهو بدتر بدتر شد، البته قبلش هم یکم خر خر داشت تو خواب ولی نه به شدت و وخیمی بعد مریضیش. ایشالله که سالم باشه پسرت، دلت شور نزنه عمل راحتیه و موفق باشی