سلام من میخوام خونمو تمیز کنم و از اول بکوبم بسازم کلا ۱۰ ساله ازدواج کردمو وسایلمون تقریبا خوبه هنوز، اما تمیزی و تمیز نگهداشتن خونه واسم شده معضل یک پسر ۷ ساله دارم و شاغلم تا ساعت ۲و نیم عصر ، بعدش کلی سر وکله زدن با بچه که تکالیفش را انجام بده لطفا کمکم کنید اصلا خونم مرتب نیست بزور شام و ناهاری درست میکنم و همه چیز پخش و پلا اون وسطه اصلا انگیزه ندارم شرایط کارگر گرفتن هم ندارم چون اصلا گیر نمیاد و از مادرمو خانواده ام دورم ،کلا اسم مهمون سرزده که میاد استرسی میشم و با بدبختی جمعمیکنم تا مهمون بیاد و بره ،شوهرم جز غر زدن و کا رهای خودش اصلا کمک نمیده وپسرم به شدت بهم میریزه همه جا را اگر کسی راهکاری داره لطفا بگه ممنون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آدم به مرور زمان به شلخته بودن عادت میکنه متاسفانه،امروز که رفتی خونه شروع کن به تمیز کردن و برا پسر و همسرت شرط بذار کثیف نکنن،خونه شلخته روح رو هم شلخته میکنه
تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
ی مدت خونه رو ول کن ب حال خودش تا صدای بقیه هم دربیاد بعد مجبورشون کن کمکت تمیز کنن ب پسرت نظم رو یاد بده انقد بگو انقد بگوووو تا عادت کنن هرچی برمیدارن سرجاش بذارن
حق داری عزیزم ولی بهتره با پسرت حرف بزنی بگی هر چی و برمیدارن بزارن سرجاش کلا اگر یکم فرز باشی میتونی سریع تمیز کنی و هفته ای یه بار اساسی تمیز کنی ولی ولیلی ولیلی بازم حق داری چون شاغلی
میرقصانم زندگی را به سازم. کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل
بچه ها خیلی حیاتیه من از اول هم تو کارهای خونه داری تنبل بود.ولی دیگه میخوام زندگیم را درست کنم چطور بعضیها اینقدر مرتب و تمیزن آدم میمونه تو کارشون با چن تا بچه من تازه یکساله شاغل شدم خونم مثل میدون جنگ شده خیلی به راهنمایی تون نیاز دارم