2777
2789
عنوان

چرا من لایق مادر شدن نیستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۸سال طول کشیدبارداربشم هیچ وقت از لطف وکرم خداناامید نباش هیچ کارخدابی حکمت نیست .سعی کن اول استرس روازخودت دور کنی دوم سعی کن بری کلینیک ناباروری تامطب شخصی چون توکلینیک همزمان زن ومرد برسی میشن و سریعا شروع به درمان میکنن اما تومطب شخصی هم هزینه هات بالامیره هم همش بهتون دارو میدن که اگربادارو تنها میخواست نتیجه بده تاحالاداده بود سوم به حرف اطرافیان گوش نده اصلا نزار حرفاشون ازارت بده وروحیتو خراب کنه چهارم همیشه به خودت انرژی مثبت بده که قطعا میشه وتوام روزی مادرمیشی .پنجم ازمشکلاتت وراهای درمانی که میری برای اطرافیانت اصلا نگو چون به جز استرس وسرکوفت هیچ دستاوردی نداره .ششم سعی کن سردی جات کمتربخوری ورزش کن تو زمانی که اقدام میکنی کارهای سنگین نکن .وفقط فقط فقط امیدت به خداباشه همین تاخداوند نخواد تازمانش نرسه نمیشه .من با اولین ای یوای باردارشدم بعد۸سال الان ۱۰هفته و۵ روزام هست درکمال ناباوری که میگفتم ای یوای الکیه ونمیشه واصرار داشتم ای وی اف کنم به اصراردکترم ای یوای انجام دادم که خداروشکر باردارشدم

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من

عزیزم منم ماهی دو تا تخمک دارم و نشده،سه ماه دکتر رفتم،همه قرصامو گذاشتم کنار و گفتم دیگه نمیخام دکتر برم،میخام بهش فک نکنم حتی میگم بهتر اصلا نمیخام،بنظرم بیخیال شی میشه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

منم شرایط سختی دارم

۳ سال هر ماه دکتر

سونو

آزمایش

سه بار سقط

اینقدر گاهی فکرم مشغول میشه که کاراس عجیب میکنم

مثلا دیشب داشتم ترشی رو میریختم داخل سینی و یا پارچه تا نیمه آب رو چپه کردم داخل آبچکون سینک یه عالمه آب ریخت رو کابینت و لباسشویی

خدایا کمکم کن 
مادر بودن واقعا لیاقت میخواد حتی اگه بچه خونی خودت نباشه ولی حامله شدن با مادر شدن فرق داره هیچ لی ...

دقیقااا حرفتون کاملا درسته با اینکه خودم چندین ساله منتظرم میفهمم ک واقعا مادرشدن لیاقت نمیخاد مادر بودن و موندن لیاقت میخاد🌷

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞

خداروشکر که هیچ مشکلی نداری

الان اکثر خانما پلی کیستیکن

مطمئن باش اگه بهش فکر نکنی و رهاش کنی باردار میشی

از کسایی که ناراحتت میکنن و مدام درمورد بچه ازت سوال میکنن یه مدت دور باش

بفکر بهتر شدن حال روحی ت باش یه هدف کوتاه مدت برا خودت تعیین کن و تمام تمرکزت رو رو اون بذار 

من تنبلی داشتم، یک ماه فقط ورزش کردم و لاغر شدم همش با خودم میگفتم باید وزنم و بیاد پایین تا سالم تر زندگی کنم، خوراکی سالم و ورزش و... دقیقا همون ماه پریود نشدم همش درد پریودی میومد سراغم ولی خبری از پریود شدن نبود بی‌بی زدم و سریع دو خط شد، الان یه پسر سالم دارم

انشالله بزودی به مراد دلت میرسی عزیزم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚