2777
2789
عنوان

چرا من لایق مادر شدن نیستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 51 پست
منم دیروز پریود شدم و همه امیدام ناامید شد خیلی خیلی غصه دارم و هیچی خوشحالم نمیکنه برام دعا کنید&nb ...

چند وقته بچه میخوای؟

سالمین جفتتونم؟

دارو مصرف میکنین؟

عزیزم انشالا خدا بهت تپولوی شیرین سالم و خاستنی بهت بده . 

ولی هر کی زایید مادر نیس . بسپار به تقدیر خواهر شوهر من بعد ۱۴ سال بچه دار شد  به حدی باهوش و خاستنی و تو دل برو هست که دوست داری همش با بچش بازی کنی . صبر کن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم باید اصلاح سبک کنم اوضاع شغلی  داغونی دارم به شدت لج کردم به خودم و هر چی گیرم م ...

قربونت .قطعا خدا ناامیدتون نمیکنه .سعی کن خورد وخوراکتونو کنترل کنین .منم اون موقعه ها همینجوری یه دفعه دیگه تاچندوقت دکترنمیرفتم خسته میشدم .من درک میکنم چی میگین

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
عزیزم منم ماهی دو تا تخمک دارم و نشده،سه ماه دکتر رفتم،همه قرصامو گذاشتم کنار و گفتم دیگه نمیخام دکت ...

آخه نمیشه که بیخیال شد

خیلب عصبی ام و حرصم گرفته😔

سه ساله هردو مشکل داریم بیشتر شوهرم، من نه ولی شوهرم چندماه دارو مصرف کرد آمپول زد ولی هیچی به هیچی

مردا که ادمو زجرمیدن .من همسرم مشکل داشت یعنی باداروخوردنش حلاکم میکرد اخرم نصفه ونیم نمیخورد .میگفتن سیگارسمه سیگارمیکشید۴ماه گذاشت کنار باز دوبار شروع کرد اصلا مردا ازبچه بچه ترهستن

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
عزیزم خداروشکر کن مشکلی نداری ان شاءالله که خیلی زود مامان میشی گلم. من چی بگم چهار ساله منتظرم و اص ...

انشاالله خدا دلتو به موقع شاد کنه عزیزم.نگران نباش🌷🙏

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞