2777
2789
عزیزم رفتی لباس بخری؟مزون ملکه شب و میکل‌آنژ رو رفتی؟

سلام عزیزم عروسی پسر عمم ۱۳ بهمنه هنوز نیومدم مشهد ولی حتما میرم اتفاقا به مامانم دیشب میگفتم نمیخوام بدوزم ریسکه میخرم ........ من همسرم به خاطر کارش اومده شهر دیگ منم باهاش اومدم

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم  برای مانتو چکار میکنی از کجا میخری ؟

مآنتو راستش رفتم پارچه خریدم

از آرمونیا و شاهید 

دادم خیاط واسم بدوزه

۲ و ۲۰۰ پول پارچه هام شد

۱۲۰۰ هم خیاط گرفت که دوتاشو بدوزه

ولی دوختش خیلی تمیزه دیگه

مزون دوز و با آستر کشی و ...

مآنتو راستش رفتم پارچه خریدم از آرمونیا و شاهید  دادم خیاط واسم بدوزه ۲ و ۲۰۰ پول پارچه هام ...

نظرت راجب مانتو چیه لطفا هرچی دلت میگه بی تعارف بهم بگو ....ی مزون تو سجاد به نام خاتونی دیزاین فک کنم اینو تو پیجش دیدم هنوز نرفتم قیمتشم ۲۵۰۰ فک کنم بنظرت قشنگه واسه عیدم یا نه 

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊
نظرت راجب مانتو چیه لطفا هرچی دلت میگه بی تعارف بهم بگو ....ی مزون تو سجاد به نام خاتونی دیزاین فک ک ...

ببین خوبه ها

ولی با ۲۵۰۰ کارای بهتر گیرت میاد

بعد اگه از این سبک ها دوست داری من یه پیجی دارم که کاراش از این قشنگ تره

ببین خوبه ها ولی با ۲۵۰۰ کارای بهتر گیرت میاد بعد اگه از این سبک ها دوست داری من یه پیجی دارم که ک ...

پس پیجشو بی زحمت بهم میدی راستی درخواست دوستی دادم بهتون ی وقت شماره خیاطو اینا خواستم گمتون نکنم❤️❤️

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊
پس پیجشو بی زحمت بهم میدی راستی درخواست دوستی دادم بهتون ی وقت شماره خیاطو اینا خواستم گمتون نکنم❤️❤ ...

قبول کردم درخواست دوستیتو عزیزم

الان اینستام وصل نمیشه

وصل که شد واست میفرستم💜