2777
2789
عنوان

نظرتون راجع ب زنی

374 بازدید | 33 پست

دیگه یواش یواش میخوام تاپیکاشونو بزنم😂

نظرتون راجع ب زنی ک سر بچه اول کلا خونه پدرمادرش اینا بوده سربچه ی دومشم تا شش ماه اصلا خونش نبوده بعدشم باز همینطور بعد میگه ادم ب تواناییاش نگاه میکنه و بچه میاره چیه😊🙃 بعد ده سال از متاهلی همچنان خییلی چیزارو نمیتونه نمیدونه انجام بده.تاحالا بچه هاشو تنهاتا سر کوچه نبرده حموم نبرده ...خونه همه میره وقت دعوت اما کسیو نمیگه خونش بیان🙃 هنوز ک هنوزه گیج میزنه و سر همین رفتاراش شوهرش خیلی حوصله شو نداره میگه همون خونه باباش باشه بره بیاد. نظرتون

parasoo1989@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همینا شانسشون بهتره

وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را میخورد وقتی میمیرد مورچه ها او را میخورند زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند درزندگی کسی را تحقیر و آزار ندهید شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمند تر است یک درخت میلیون ها چوب کبریت میسازد اما زمانش ک برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست پس خوب باشید و خوبی کنید

خوش بحالش بزا برا خودش عشق کنه ،ما ک اینهمه بدبختی کشیدیم و از همه نظر کدبانو هستیم کی قدرمونو میدونه ؟☹️

وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را میخورد وقتی میمیرد مورچه ها او را میخورند زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند درزندگی کسی را تحقیر و آزار ندهید شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمند تر است یک درخت میلیون ها چوب کبریت میسازد اما زمانش ک برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست پس خوب باشید و خوبی کنید
😂نه بی شوخی.  دوس دارم ببینم بقیه با توجه ب این ی ذره ای ک گفتم نظرشون چیه .دیدن همچین چیزیو؟

آره هستن چسی ناشتا میان در ثورتی که همه میدونن چی بوده و چطوره ولی درست نمیشن اینا 

بنظرم بیشتر تقصیر شوهرشه اگه بهش میگفت سر زندگی بمون مجبور بود بمونه

بعضی مردا هم هستن که زن بره خونه باباش خوشحالم هستن نون اونجا آبم اونجا کجا بهتر ازونجا میگن یعنی خرج کمتر داره میل جنسیشونم که بر طرف بشه دیگه اصلا واسشون مهم نیس

جاریه من بارداریاش میره خونه باباش تا چهل روز بعد زایمانش و بعد دوباره مامانش چهل روز میاد خونه این برادر شوهرم باکش نیست چون پولکیه 

شوهر منم همینطوره مثلا اگه من هر روزم ناهار برم خونه مامانم ناراحت نمیشه ولی من خودم هیچ جا رو به خونه خودم ترجیح نمیدم و اونام گناه دارن تو وضع گرونی

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
خوش بحالش بزا برا خودش عشق کنه ،ما ک اینهمه بدبختی کشیدیم و از همه نظر کدبانو هستیم کی قدرمونو میدون ...

چی بگم خواهر اینم هست. اما اخه سر رفتاراش شوهرش همش میگه بمونه خونه پدرش حوصلشو ندارم. این بده دیگه

parasoo1989@
آره هستن چسی ناشتا میان در ثورتی که همه میدونن چی بوده و چطوره ولی درست نمیشن اینا  بنظرم بیشت ...

درسته .شما درکت میرسه‌ ایشونم بارداری خونه پدرش .سر دومی تا شش ماه خونه پدرش. بعد میگه ادم ب تواناییاش نگاه میکنه‌ دوس دارم بپرسم کدوم توانایی دقیقا شما تنهایی چیکار کردی  ک اینو میگی😑

parasoo1989@
زنداداشته یا جاریت😂

😄زن داداشم ک خوبه داداشم لیاقتشو نداره. جاریه. ببین خیییلی عجیبن . اخه مگه میشه ادم شش ماه سر بچه دوم خونه نباشه بعدشم ک میاد دوروز باشه پنج روز نباشه توهفته. حالا واسه اون یکی ام بعدا تاپیک میزنم

parasoo1989@
چی بگم خواهر اینم هست. اما اخه سر رفتاراش شوهرش همش میگه بمونه خونه پدرش حوصلشو ندارم. این بده دیگه

این هرازگاهی میتونه ناز شوهرشو بکشه نزاره زیاد عادی بشه،