2777
2789
عنوان

چرا ما خانوما اینقدر بدبختیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 59 پست
چرا نیستن درد پریودی درد زایمان و .... کمه بنظرت؟؟؟

ایشون از تعصبات و اینجور چیزا صحبت کرد که همه مثل هم نیستن 

درمورد پریود و زایمان صحبت نکردن لطفا مباحثو باهم قاطی نکنید

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...!
عزیزم ۱۷ ساله چه جوری مستقل شه ؟!!!

عزیرم ۱۷ ساله های الان تنهایی میرن خارج از  کشور😐 کاری که نداره با چند ماه کار کردم پول پسندداز کردن میتونه ی خونه مستقل بگیر خانوادشم فراموش کنه زندگیشو بسازه؟تفکراتمونو عوض کنیم انقدر نسوزیم بسازیم 

زندگی تلخ است، اون به اسانی بگذارنید😔😐🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سال پیش بله ولی الان چی؟

فرقی نداره خودت باید ارزش خودت و انسان بودنت و دارای اختیار بودنتو، اقتدارتو بهشون ثابت کنی. من ۱۹سالم بود رفتم یه کشور دیگه برا زندگی دوسال تقریبا بودم برگشتم

عزیرم ۱۷ ساله های الان تنهایی میرن خارج از  کشور😐 کاری که نداره با چند ماه کار کردم پول پسنددا ...

عرض کردم اجازه آرایش هم ندارم بعد توقع دارین خونه بگیرم؟؟ خونهههه؟؟

عزیرم ۱۷ ساله های الان تنهایی میرن خارج از  کشور😐 کاری که نداره با چند ماه کار کردم پول پسنددا ...

احیانا شما فامیله من نیستین؟ 😂چون سن اونموقع من و خارج زندگی کردن و... رو میگین. اصفهانی و قشقایی هستین؟ 

عریزم

پدری که متعصب بنظرت اجازه میده دخترش تنها زندگی کنه؟

نه واقعا اجازه میده؟ ایشون پدرشون اجازه نمیده تنها جایی بره بعد الان اجازه بده مستقل باشه و تنهایی زندگی کنه؟

اینا به کنار تو این وضعیت کی میتونه خونه بخره؟

خواهشا یکم بیشتر فکر کنید 

فقط اونجا که گفتی با چند ماه کار کردن می‌تونه یه خونه بگیره 🤣 

کجا زندگی میکنی؟ چون اینجا نهایت بتونی یه چادر بگیری بزنی کنار پارک

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

چرا یه دختر ۱۵ ساله باید بیاد تریپ مشاور بودن برداره و بقیه و حتی بزرگ تر از خودش رو راهنمایی کنه؟😑 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

الان دیگه ازدواج کردی چی میگه دیگه  شوهرت چجوری جوابشو میده  عجب

زیاده روش،زبونش تنده، حرفهای ناراحت کننده میپرونه همسرو بچمو به شوخی مسخره میکنه.. جفنگ میگه به همسرم توعالم شوخی مثلاااا،، دیگه خبرنداره مردم ناراحت میشن.. 

همسرم خیلی مهربونو آرومه،، باخنده جوابشو میده...جوری که زبونش بسته میشه ومیزنه به خنده 😐

بخدا تاحالا خواهرشوهربازی براش درنیاوردم، ولی قیافه زنشو ببینی عقت میگیره،، برادرزادمه ولی بچش طفلی زشته،، خودشم میگه این بچه چرا همچینه قیافش.. اونوقت میاد بچه منو دست میندازه.. حیف تاپیک شلوغه وگرنه عکس دخترمو میذاشتم ببینی خدایی این بچه زشتهههههه.. 

ولش کردم دیگه چون دلم ازش شکسته،، فقط سلام و خداحافظم باهاش 💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
عریزم پدری که متعصب بنظرت اجازه میده دخترش تنها زندگی کنه؟ نه واقعا اجازه میده؟ ایشون پدرشون اجازه ...

من نمیگم پدرش اجازه بده میگم فرار کنه و مستقل شه

زندگی تلخ است، اون به اسانی بگذارنید😔😐🗿