پلید مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 513 عنوان چرا ما خانوما اینقدر بدبختیم؟؟ 845 بازدید | 59 پست چرا واقعن؟؟پیش پدرم اصلا احساس امنیت ندارم!هر چی خاطره ازش یادمه خاطرات بد و تعصباش میاد جلوی چشمم!!الان قراره بریم بیرون یه کرم و رژ زدم ولی میترسم برم بیرون!😐تا میام باهاش خوب باشم و بهش نزدیک شم یه زد حال میزنه و ازش متنفر میشم... 1401/10/29 | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پلید مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 513 هیچ خطایی نکردم همیشه واسه خودم حد و حدود گذاشتم ولی اون یه طوری رفتار میکنه انگار با یه دختر هرزه طرفه!!یه بار بهم گفت اگه پسر بودی تا حالا هزار بار از خونه انداخته بودمت بیرون...
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 28557 من نیستم خداروشکر ،انشاءالله همیشه خوش باشی💕اسی توام خودتو داغون نکن بااین استرس کشیدنا،، روزگاربه کامت الهی گل💜 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
بانو_آرتمیس_۴۵ عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 6515 ول کن چرت و پرتها رو خیلی ورزش کن تفریح کن خوش باش نرو لباس افسرده ها رو نپوشاین حرفها کلی انرژی منفی میاره گلم با خودت مهربون باش به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34794 خواهر منم اینجوریه اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
شادرخ عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 1601 بابات بد دله من داییم اینجوری چند سال یکبار میبینمش همش میگم زندایی چطوری تحملش میکنه
پلید مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 513 هفده سالمه ولی هنوز حتی اجازه ندارم شب از گوشیم استفاده کنم.چند شب پیش داشتم قبل از خواب موزیک گوش می کردم اومد وحشیانه ازم گرف و حتی نزدیک بود بزنتم!!
almabanoooo عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 22747 قرار نیس نزدیک بشی بهش؟کی همچین حرفی رو بهت زده؟تو زندگیت قرار نیس طبق میل دیگران رفتار کنی میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
پلید مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 513 خداروشکر ،انشاءالله همیشه خوش باشی💕 اسی توام خودتو داغون نکن بااین استرس کشیدنا،، روزگاربه کامت ا ... بخدا دیگه کم آوردم نمیتونم درکش کنم
baran_radmanesh عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 746 همه رو جمع نبند خب شاید شما بدبخت باشی ولی همه که اینجوری نیستن از شخص خودتون صحبت کنید باتشکر من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...!
پلید مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 513 با زندانی فرقی ندارم منو گذاشتن تو خونه و اجازه بیرون رفتن ندارم!طوری شده که وقتی میرم بیرون نمیدونم دقیقا باید چطور رفتار کنم...
پلید مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 513 ول کن چرت و پرتها رو خیلی ورزش کن تفریح کن خوش باش نرو لباس افسرده ها رو نپوش این حرف ... اگه گذاشتن چشم