2777
2789
بله اولیه🙂

من اولامیگفتم ک من دوتابچه ب فاصله سه سال میارم تاباهم بزرگ بشن

بعدالان هم من هم شوهرم میگیم نه

بچه یکی باشه حالاهرچی بود

یکی باشه بتونی براش همه چیزفراهم‌کنی وزندکی قشنگ درست کنی

🫀👶🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداحفظش کنه واست راستی هزینه ازمایش امینو سنتز چنده؟ و اینکه بخاطره اینکه بدونی جنسیت بچه چیه ...

برا من حدود پنج تومن شد ، البته صد و خورده ایش بابت این بود که خونم منفی بود ، پنجاه و پنج دادم آزمایشگاه که ببینه نیازه آمپول روگام بزنم یا نه ، هفتاد تومان هم خود آمپول شد ، 

بقیش هم هشتصد تومن هزینه گرفتن سونو و آزمایش توسط دکتر ، صد و سی و دوتومن ویزیت دکتر که هفته شونزده رفته بودم ، و یه دویست و خوردهای و یه سه و ششصد و چهل تومن هم به آزمایشگاه دادیم که نمونه آمینو سنتز رو بررسی کنن

کلا حدود پنج تومنی شد 

متاسفانه ریسک بالای سندروم داون داشتم و چقدر گریه کردم تا جواب آزمایش اومد و خدارو شکر سالمه دخترم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
من اولامیگفتم ک من دوتابچه ب فاصله سه سال میارم تاباهم بزرگ بشن بعدالان هم من هم شوهرم میگیم نه بچ ...

عزیزم به نظرم همه چی خواست خداست، بعدم بچه اول شاید به تصمیم زنو شوهر باشه ولی بچه دوم با التماس و دعای بچه اوله اصولا که دلش خواهر برادر میخواد 😄😄البته که میدونم شرایط زندگی الان خیلی سخت شده ولی تک فرزندیم بچه رو متوقع و خودخواه به نظرم بالا میاره 

عزیزم به نظرم همه چی خواست خداست، بعدم بچه اول شاید به تصمیم زنو شوهر باشه ولی بچه دوم با التماس و د ...

بنطرم خودخواه باشی تورفاه باشی بهتره 

تا دوتاباشید مخارجتون نضف شه

البته بستکی ب توان پدرمادرهم داره حالانه مالی

من یه عمه دارم ی بچه داره کلا

بچش الان۱۲سالشه وب شدت پشیمونه‌ک چرایکی دیگ نیاورده

ولی خب  ی خاله دارم ک تصمیم‌گرفتن کلابچه‌نیارن وپشیمون نیستن اصلا ۲۰ساله ازدواج کزدن هیج مشکلیم ندارن

یکی دیگ عمه دارم یه بچه داره۱۵سالشه خیلی راضیه

ولی مامان من دوتاداره میگ یکی بهتربود🤣

کلابستگی ب طرف داره ک چجوریه ظرایط خودش حالان تنهاشرتیط مالی

🫀👶🧿
عزیزم به نظرم همه چی خواست خداست، بعدم بچه اول شاید به تصمیم زنو شوهر باشه ولی بچه دوم با التماس و د ...

من خودم خواهرندارم

همسرم برادرنداره

همش میگم خدایااگ دوتادادی هم دوتاجفت بده

هم من بدون ابجی تنهام هم همسرم بدون داداش.میگم اگ دوتاشدن یادوتادختر بده یادوتاپسر

🫀👶🧿
من خودم خواهرندارم همسرم برادرنداره همش میگم خدایااگ دوتادادی هم دوتاجفت بده هم من بدون ابجی تنها ...

عزیزم انشالله هرچی دوست داری و میخوای همون بشه و بچه های سالم و زیبا و موفق داشته باشی 🌹 🌹 🌹 

بنطرم خودخواه باشی تورفاه باشی بهتره  تا دوتاباشید مخارجتون نضف شه البته بستکی ب توان پدرمادر ...

بله به شرایطه ولی خب تنهاییم سخته مادر پدر نباید فقط به خودشون فکر کنن، رفاهم یه چیزیه که انتها نداره به نظرم و به سطح توقع و رضایتم مربوطه، دیدم کسی که تا خرخره تو رفاهو پوله بازم داره دست و پا میزنه و ارامش نداره چون همیشه یه پله بالاتر بازم وجود داره 

اسی من تاریخ اخرین پریودیم۱۹ابان بوده زایمان زده

۲۸مرداد

ولی برای شما شیشمه 

پریودیت کی بوده؟

اخه من فقط یک هفته عقب ترم ک

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
بچها شما ندر میخورین واس هوش بچه خیلی خوبه میگن

نه میگن فولیک اسید مثل کندر هست

کندر هم خورده بشه پیش فعالی میاره بهتره نخوری

مگررر اینک تو ماه سوم اخرهفتها خیلی کم قد عدس بخوری اگر میخوای

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰
اسی من تاریخ اخرین پریودیم۱۹ابان بوده زایمان زده ۲۸مرداد ولی برای شما شیشمه  پریودیت کی بوده ...

عزیزم الان دیدم تاپیک مال دوهفته پیش بوده هیچی درسته😂😂

عزیزم ممنون از حدستون بچه من دختر بود امروز رفتم سونو😍😍❤️❤️

ای جانمممممم😍😍😍 پس توام مثل من یه ناز پری تو راه داری ، من عاشق نی نی دخترم ، اینقدر با ذوق براش چیزهای دخترونه میخرم 😍🤰🐥 انشالله بسلامتی به دنیا بیاد و با لب خندون بغلش بگیری 😍😍😍🧚👶🏻 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ای جانمممممم😍😍😍 پس توام مثل من یه ناز پری تو راه داری ، من عاشق نی نی دخترم ، اینقدر با ذوق براش ...

منوهمسرمم عاشق دختر بودیم و خدا بهمون یه پرنسس هدیه داد امیدوارم هردومون این راهو به سلامت بگذرونیم صحیح و سالم بغلشون بگیریم😍😍😍ممنون ازتون عزیزم