2777
2789
عنوان

کنکوریاااااااا

330 بازدید | 36 پست

بیایید. میگم برای شماهم پیام اومده ک ب منظور جلوگیری از تقلب، کنکور سراسری پنجشنبه و جمعه قطع میشه؟ 

خوشبحالتون شده😂

اصن درست و حسابی خوندین؟ 

میشه برا خواهر منم صلوات بفرستید یا هر دعایی که می تونید

کنکور داره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

آره مگه وقتی نت وصل بود تقلبی هم بود ؟؟؟

والا با یه دستگاهم  سرامتحان  چکمون  میکنن  

اصلا جرعت نمی‌کنیم بهش فک کنیم

اوناهم که تقلب میکنن  جسارت  بیش از اندازه دارن

عشقم پسرم و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مگه وقتی نت وصل بود تقلبی هم بود ؟؟؟ والا با یه دستگاهم  سرامتحان  چکمون  میکنن ...

کسایی که میخوان تقلب کنن این طوری تقلب نمیکنن

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
میشه برا خواهر منم صلوات بفرستید یا هر دعایی که می تونید کنکور داره

عزیزم منم یه نزدیکامون بار چهارمشه که داره میده پزشکی میخواد براش دعا کن منم برا خواهرت دعا میکنم 

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳

کجای کاری 

تقلب شدع الان تو تل پخشه سوالا

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

تقلب به این راحتیاس مگه 

البته هیچ درست حسابی چک نمیکنن

من این دفعه ندادم ثبت نام ازمون تیر کیه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
آره مگه وقتی نت وصل بود تقلبی هم بود ؟؟؟ والا با یه دستگاهم  سرامتحان  چکمون  میکنن ...

الان سوالات تو تله پخش شده

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
تقلب به این راحتیاس مگه  البته هیچ درست حسابی چک نمیکنن من این دفعه ندادم ثبت نام ازمون تیر ک ...

بله تو تل پخشع

عزیزم منم یه نزدیکامون بار چهارمشه که داره میده پزشکی میخواد براش دعا کن منم برا خواهرت دعا میکنم&nb ...

انشالله عزیزم اونم نتیجه تلاش بگیره بعد چند سال

کجای کاری  تقلب شدع الان تو تل پخشه سوالا

تورو خدا کانالش رو داری

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

اره عزیزم میدونم، پارسال یه نفر دستگاه تقلب گذاشت توی گوشش، بعد دستگاه سوت زد، اهمیت ندادن غافل از اینکه این دستگاه رفته بوده ب پرده ی گوش و منجر ب کر شدن اون بنده خدا شد، بعد از اون ک رسانه ای شد دیگ هیچکس تقلب نکرد، ترسیدن

بله حتما عزیزم پسر دایی منم کنکوریه 🙂

انشالله موفق باشه