2777
2789
عنوان

کنکوریاااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به چه کاره کنکوریا  میاد اونا سرجلسه  امتحانن 🥴

هعی خاهرم طرف از سر جلسه عکس سوال فرستاده 

وایسا گندش در میاد

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
هعی خاهرم طرف از سر جلسه عکس سوال فرستاده  وایسا گندش در میاد

کی؟؟

کجا گذاشته؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
کانالشو داری عزیزمم؟ 

دوستم هس ..من نمیرم الان بهم گف

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
کسایی که میخوان تقلب کنن این طوری تقلب نمیکنن

پس اونا مخن  باید بدون آزمون  برن سرکار 😂

والا من استعدادتقلبی ندارم تومدرسه هم یبارخواستم  تقلب کنم گند زدم

عشقم پسرم و دخترم
پس اونا مخن  باید بدون آزمون  برن سرکار 😂 والا من استعدادتقلبی ندارم تومدرسه هم یبارخواس ...

ن عزیزم سوالا رو پیدا میکنن یا روز قبلش سوالا رو میگیرن 

بعد خوب جواباشم پیدا میکنن با خیال راحت میرن سر جلسه

هیچیم با خودشون نمیبرن

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ن بابا فکر نکنم ب این راحتی ت تل سوالات رو پخش کنن، دیگ انقدم بی عقل نیستن جوابا رو بذارن کف دست کنک ...

عزیزم خبرش در میاد یکم بصبری

آره مگه وقتی نت وصل بود تقلبی هم بود ؟؟؟ والا با یه دستگاهم  سرامتحان  چکمون  میکنن ...

والا پارسال که اصلا نه با اون دستگاه ها چک کردن نه هیچی حتی دست نزدن ببینن چی تو جیبمونه

نتیجش هم تقلب ۵ هزار نفر شد

از رتبه ۱ تا ۵ هزار همگی عمومیا بالای ۹۰ اختصاصیا بالای ۷۰ و ۸۰ خیلی جالبه

اونم کنکوری که سخت تر از تمام کنکورا بود و خود فیزیکیش ۳ تا سوال غلط داشت(که یسری رتبه برترا ۱۰۰ زده بودن)

حق مارو خوردن رفت ی آبم روش

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤