2777
2789

خواب دیدم تابوت یه شهید رو آوردن خونه ما و من شهیده رو میشناسم شهید شهرمونه ،بعد قراره دو روز خونه ما باشه ،ولی تابوته بلند بود یعنی تابوت عادی نبود ،بعد من رفتم دور تابوت پلاستیک هاشو بچسبونم و پرچم ایران هم در اومده بود بچسبونم و خواهرم اومد کمکم 

این روزها شدیداً درگیری ذهنی دارم ،تعجب کردم چنین خوابی دیدم..

فکر نکنم تعبیر خاصی داشته باشه 

اگه آدم معتقد و مذهبی هستی و تو این روزا به شهدا توسل کردی ، طبیعیه که همچین خوابی ببینی ، در کل تعبیر نداره 

ولی خواب شهید مثبته 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو تو نت زده بود 

امام صادق دیدن یک شهید در خواب یک مرد را به معانی مختلفی از جمله عمر طولانی ، خوبی ، رزق و روزی فراوان و پول حلال تعبیر کرد.

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩