2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن از خودشون بپرس عزیزم راهنمایی میکنن اگه وظیفه‌شون نباشه میگن که با کی تماس بگیری 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
پلاکش معلوم نیست کج زده ماشینو..

فکر کنم باید یکی بره پایین بخونه بعید می‌دونم خود پلیس بیاد چک کنه 

حالا یک زنگ بزن ضرر که نداره 

فوقش بگو‌ همسرم شب کار هست میترسم برم تو کوچه خودشون بیان چک کنن

زنگ بزن از خودشون بپرس عزیزم راهنمایی میکنن اگه وظیفه‌شون نباشه میگن که با کی تماس بگیری 

شت امضاااتتتت.. واقعا ژاپنی بلدی؟ سخت نیست ژاپنی؟ 😲

تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
شت امضاااتتتت.. واقعا ژاپنی بلدی؟ سخت نیست ژاپنی؟ 😲

نه عزیزم اونقدرا هم سخت نیست 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴