2777
2789

برای لاغری همشون مفیدن آیا ترکیبشون باهم اشکال نداره 6تاشون رو که دارو گیاهیا میگن اشکال نداره خودشون تجویز میکنن من حالا میخوام اینارم بهش اضافه کنم بلکه نتیجه بده

زیره_زنیان_رازیانه_لاک مغسول_هل باد_تخم کرفس_تخم شوید_برگ سنا_یه قاشق اسفندو قبلا امتحان کردم عطاری بهم داد بد نبود ولی میخوام فلفل سیاه و زنجبیل و هل ودارچین و سماغم بهش اضافه کنم به نظرتون جواب میده؟ بالاییا رو قبلا استفاده کردم بد نبوده خود عطاری بهم داد  این چندتا اضافه کنم بهشون؟ 

ن نکن بپرس از عطاری.  خطرناکه 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادا ترکیبی میزنی ؟؟؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
منم قاطی کن😂

🤣🤣🤣🤣عالی بود

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

اوردوز نکنی عزیزم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

چکار کنم دیگه والا اعصابم بهم ریخته این5کیلو شده سنگ چسبیده به من

عزیزم غذاتو کم کن زره زره ۵ کیلوچیزی نیست غذاتو کم‌کنی اونم اب میشه

ولی من دنبال چاقیم

لطفا🙏برای حفظ ابروم صلوات یا حمد بگید
عزیزم غذاتو کم کن زره زره ۵ کیلوچیزی نیست غذاتو کم‌کنی اونم اب میشه ولی من دنبال چاقیم

بخدا غذام خیلی کمه یه هفته رژیم شک گرفتم جی ام کم شد الان روزه چهارمه دوباره برگشته رعایت میکنم ورزش میکنم