2777
2789
عنوان

مگه عمل بینی چی داره ک اینقد گرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 79 پست
اره به نظر منم دکتر اسی بازم خوب میگیره اگه کارش خوبه،  یکی میشناسم کلی هم پول داد دکتر معروف ...

الان دکترا خوب همه بالا ۵۰ میگیرن 

منم تو تخفیف بود اینقدر شد 

دکتر خوب باشه ریسک خرابکاری کمتره ولی صفر نیست بازم

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره افزایش داشتن🤦🏻‍♀️طبیعی دوست داری؟ استخونی یا گوشتی؟ دکتر خوب زیاده... 

بد بختی دیگه تا من پولم بشه اون قیمت قیمت۳ برابر میشه😅🤣😑آره من طبیعی دوست دارن به خاطر همون نمونه هر دکتری به دلم نمیشینه چون الان اکثرا نوک دماغو میدن بالا متاسفانه 😑 دماغمم استخونیه منتها نمونه همه دکترا به نظرم به دکتر نوری نمیرسه طبیعی مدرن جراحی میکنه خیلی متفاوته واقعا مثله ترکیه و ایناس مدلاش☹️

باز پس قیمت دکتر من نسبت ب بقیه بهتره  .جدی کارش خوبه؟؟  

من دو تا از عملاش رو دیدم قشنگ بودن 

برو مطب ببین مریض هاشو 

واسه تو رو هم یه چیزی تو همون سبک ها در میاره 

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
همون اهواز،تو یه ساختمون بود با قاسم زاده چند سال پیش،پیجشم هست اینستا برو کاراشو چک کن

خشوعی چند میگیره؟ من چون سه تا خواهرم پیش قاسم زاده عمل کردن و خیرسرش اقای دکتر از اشناهامونه  منم گفتم برم پیشش‌..حتی ۵۰۰ تومنم تخفیف نمیده خیلی سفته .روز مشاوره هم گفت تخفیف میدم .برا همه ۲۵ برا شما ۲۳.ولی دروغ گفت .

من دو تا از عملاش رو دیدم قشنگ بودن  برو مطب ببین مریض هاشو  واسه تو رو هم یه چیزی تو هم ...

خواهرام پیشش عمل کردن یکیشون چند سال پیش عمل کرده خیلی خوب نشده.ولی جدیدا بهترشده

الان دکترا خوب همه بالا ۵۰ میگیرن  منم تو تخفیف بود اینقدر شد  دکتر خوب باشه ریسک خرابکا ...

اما کم هم ندیدم دکتری کلی پول بگیره خرابکاری هم کم نداشته باشه 🤦🏻‍♀️ دکتری هم دیدم کمتر بگیره خیلی ها ازش راضی بودن... 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
خب پس فقط بینی نبوده حالا خوب شده یا نه ؟طبیعی؟

آره خالم طبیعی میخواست براش یک قوس ملایم درآورده سرش تیز نیست گرده بعد خیلی سربالا نیست خیلی نرمال  واندازس بینی اش یکم پهن بود قشنگ پهنیشو گرفته خودش گفت به دکتر طبیعی میخوام

بد بختی دیگه تا من پولم بشه اون قیمت قیمت۳ برابر میشه😅🤣😑آره من طبیعی دوست دارن به خاطر همون نمونه ...

اره روز به روز داره میره روی قیمت عمل هاشون🤐😢

به نظرت کدوم دکترا ک رفتی خوب بودن؟ منم استخونی بینیم... 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
آره بابا به خاطر ۲یا ۳ تومن نزن به هم عملتو اگه واقعا از کارش راضی هستی

مطبش خیلی شلوغه  خواهرام دخترعموم برادرشوهرم پیشش عمل کردن کارش خوبه .همه هم گفتن الان دکترا ۴۰ تومن میگیرن.باز این قیمتش بهتره