من چند سال پیش خواستم عمل کنم ک شوهرم راضی نبود اونموقع فوقش ۶ تومن میشد هزینه عمل .دوماه پیش رفتم مشاوره اونجا بهم گفتن ۲۳ تومن و تو برگه مشاورم زد ۲۳.الان دوهفته مونده ب عمل زنگ زده میگه ۲۵ ...خیلیی زورم میاد ۲۵ بدم برار رفتن زیر تیغ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره افزایش داشتن🤦🏻♀️طبیعی دوست داری؟ استخونی یا گوشتی؟ دکتر خوب زیاده...
بد بختی دیگه تا من پولم بشه اون قیمت قیمت۳ برابر میشه😅🤣😑آره من طبیعی دوست دارن به خاطر همون نمونه هر دکتری به دلم نمیشینه چون الان اکثرا نوک دماغو میدن بالا متاسفانه 😑 دماغمم استخونیه منتها نمونه همه دکترا به نظرم به دکتر نوری نمیرسه طبیعی مدرن جراحی میکنه خیلی متفاوته واقعا مثله ترکیه و ایناس مدلاش☹️
همون اهواز،تو یه ساختمون بود با قاسم زاده چند سال پیش،پیجشم هست اینستا برو کاراشو چک کن
خشوعی چند میگیره؟ من چون سه تا خواهرم پیش قاسم زاده عمل کردن و خیرسرش اقای دکتر از اشناهامونه منم گفتم برم پیشش..حتی ۵۰۰ تومنم تخفیف نمیده خیلی سفته .روز مشاوره هم گفت تخفیف میدم .برا همه ۲۵ برا شما ۲۳.ولی دروغ گفت .
آره خالم طبیعی میخواست براش یک قوس ملایم درآورده سرش تیز نیست گرده بعد خیلی سربالا نیست خیلی نرمال واندازس بینی اش یکم پهن بود قشنگ پهنیشو گرفته خودش گفت به دکتر طبیعی میخوام