2777
2789
عنوان

مگه عمل بینی چی داره ک اینقد گرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جدیدا یکی از آشناهام پیش یه دکتری عمل کرد واقعا خوب شده ۲۲ تومن دکتر دانشور تو تهرانه اگه تهرانی ...

ن تهران نیستم عزیزم.ولی الانم دیگه مجبورم برم پیش همین .چون هر دکتر دیگه برم میندازه بعد عید .بعد عیدم نرخشون بیشتر میشه صددرصد

گفتم .گفت خود هزینه دکتر ۲۳  بقیش مال کلینیک ولی دروغ میگن...اصلا منشیش بهم زنگ زد اینقد سریع و ...

خبب نرو

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
وااای نگوووو جدیی؟🥲من گفتم یا حسنانی و نوری یا هیچکس دیگه😐با این اوصاف باید هیچکس دیگه رو انتخاب ک ...

اره افزایش داشتن🤦🏻‍♀️طبیعی دوست داری؟ استخونی یا گوشتی؟ دکتر خوب زیاده... 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
یا خدا  ......۴۰ دیگه خیلی زیاده

من چند چند وقت پیش عمل کردم کلا شد ۴۱ 

دکتر ۳۴ گرفت 

تهران نیستم 

دکتر شما رو میشناسم کارش خوبه قیمتش هم خیلی خوبه برا اهواز

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
ن تهران نیستم عزیزم.ولی الانم دیگه مجبورم برم پیش همین .چون هر دکتر دیگه برم میندازه بعد عید .بعد عی ...

آره بابا به خاطر ۲یا ۳ تومن نزن به هم عملتو اگه واقعا از کارش راضی هستی

من چند چند وقت پیش عمل کردم کلا شد ۴۱  دکتر ۳۴ گرفت  تهران نیستم  دکتر شما رو میشن ...

اره به نظر منم دکتر اسی بازم خوب میگیره اگه کارش خوبه، 

یکی میشناسم کلی هم پول داد دکتر معروف خراب کرد... 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
خب پس فقط بینی نبوده حالا خوب شده یا نه ؟طبیعی؟

نه عزیزم فقط بینی شو ۵۴ گرفته البته بعد عید باز افزایش قیمت داره آره عالی شده ناهید کارش خیلی خوبه

انگار پول کلش با لب و گوش بینی  میشده نزدیک ۷۰ تومن ولی  تخفیف همکاری به خالم داده پول سانترال لب و گوششو نگرفته