2821
2789
عنوان

درد و دل (چاقی ، اندام بد )

448 بازدید | 26 پست

امروز رفته بودیم بازار اونقدر چاقم حتی دوست نداشتم لباسارو پرو کنم

رفتمیه مغازه ای فروشنده یه لباس بد ترکیب نشون داده میگه سایز بزرگم داره 😭

آخرشم چون فردا مراسم داشتیم یه بلوز که اصلا بهم نمیومد رو خریدم 

عوضش شوهرم رفت کت و شلوار و شدوار و پیراهن خرید و خیلی خوب بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد و وزنت؟

نگاه کن با وزن بالا هم میشه خوشتیپ بود 

ولی وزن کم کردن با رژیم تنها نمیشه 

همت و ورزش میخواد

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

منم این شکم لعنتیم نمیررره😭

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
هفته بعد میرم آمبدینگ😐

آمبدینگ چیه😐

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
پس همدردیم، جسارتا یه سوال میتونم بپرسم؛ شوهرتون در مورد اندامتون چیزی نمیگه!؟ نمیگه مثلا چاقی و این ...

شوهر من به شوخی میگه منم همراهیش میکنم میگم راس میگیا چاق شدم ولی خب ناراحت میشه دیگه ادم

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
قد و وزنت؟ نگاه کن با وزن بالا هم میشه خوشتیپ بود  ولی وزن کم کردن با رژیم تنها نمیشه  ...

۱۶۰ قد 

۹۳ وزن 😑

آخه بعضیا تپل اند وونا میتونن خوشتیپ باشن 

ولی من ۷۰ بودم بعد  بارداری و زایمان شدم ۹۳ ، وزن کم نکردم 

اضافه وزنمم بالا تنمه 

شکم و سینه های بزرگ

۱۶۰ قد  ۹۳ وزن 😑 آخه بعضیا تپل اند وونا میتونن خوشتیپ باشن  ولی من ۷۰ بودم بعد  ب ...

خب باید با رژیم و ورزش کم کنی 

من قدم ۱۶۵ وزنم ۶۷ شده بود مرداد تا الان فقط تونستم بشم ۵۹ 

واقعا سخته وزن کم کردن

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز