2777
2789
عنوان

کسی از zouhaila خرید اینترنتی داشته

82 بازدید | 8 پست

من میخواستم چندتا لباس ازش سفارش بدم ولی هیچ تضمینی نمیده برای اینکه حتمابدستم برسه

میخواستم ببینم کسی ازش خرید داشته اینجا

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
سه ماه پیش خرید کردم هنوز نفرستاده. 

سلام

من هم نزدیک سه ماه هست سفارش دادم هنوز ارسال نکرده

تقریبا یکی دوماه بهونه زلزله ترکیه رو آوردن

الآنم شماره کارت خواسته که مبلغی که ریختم برگردونه که خبری نشده بعد از ده روز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

بهمن سفارش دادم اما بخاطر زلزله ترکیه و بعضی مشکلات دیگه متاسفانه نشد از کارهای زیباشون استفاده کنم، اما برخورد خوبشون و دادن کد   ۵۰۰ هزار تومنی و برگشت مبلغی که دادم همه چیزو جبران کرد

سه ماه پیش خرید کردم هنوز نفرستاده. 

شما تونستی پولتو پس بگیری؟

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
سلام بهمن سفارش دادم اما بخاطر زلزله ترکیه و بعضی مشکلات دیگه متاسفانه نشد از کارهای زیباشون استفاد ...

واقعا پولتونو برگردوند ؟

به منم کد ت خفیف ۵۰۰ تومنی داد تا گفتم پولو پس و بده کنسل کن

بعدگفت ۱ هفته طول میکشه پولتو بدیم و خبری نشد و بعد از یه هفته که گفتم چی شد 

سریع منو از پیجش بلاک کرد 

بنظر من که کلاهبرداره

مگه میشه واسه هیچ کس ارسال نکرده کاراشو تو همین نی نی سایت خیلیا گفتن خرید کردن و همین بهانه هایی که واسه منو و شما آورده

بنظر من با پولایی که از مردم میگیره کار میکنه 

شما پیجشو نگاه کنی فالووراش همه فیکه من اینو بعدا فهمیدم که با گوشی همسرم کنترل کردم

هم پیج آموزش طراحیشو ببینین هم پیج انلاین شاپش

سلام بهمن سفارش دادم اما بخاطر زلزله ترکیه و بعضی مشکلات دیگه متاسفانه نشد از کارهای زیباشون استفاد ...

الان واسه شما سایتی که میگفت قراره درست کنن رو فرستاد که با کد ت خفیفت خرید کنی ازش؟

الان واسه شما سایتی که میگفت قراره درست کنن رو فرستاد که با ت خرید کنی ازش؟

سلام

نه متاسفانه سایتی نفرستاد فقط دو سه تا کانال درست کردند هر کدام یه چیزیه و معلوم نیست چی به چیه

این رو بگم از یک میلیون و ۴۰۰ که خرید داشتم با زور تهدید و شکایت یک میلیون و دویست رو برگردوند

باقیموندش رو گفت با کد ت خفیف ۵۰۰ هزار تومنی میتونی خرید کنی و ایندفعه مثلا ارسال فوریه، که باز هم از ارسال خبری نبوده تا الان

الآنم چند روزی هست پاسخگو نیست

برای شکایت و جلوگیری از ادامه این کار اول باید (با پرس و جو و پیگیری که کردم) دفتر خدمات قضایی از حساب همین خانم خدیجه دویستی‌پور با شماره کارتی که داریم اعلام شکایت کنیم تا حساب مسدود بشه و در مرحله بعد باید بریم دادسرای جرایم رایانه‌ای

سلام نه متاسفانه سایتی نفرستاد فقط دو سه تا کانال درست کردند هر کدام یه چیزیه و معلوم نیست چی به چی ...

سلام عزیزم

من مهمان داشتم چندروزی نی نی سایتو کنترل نکردم الان پیام شما رو دیدم

خدا ازش نگذره کلاهبرداره شمام تهدید کردید پولتونو پس گرفتید وگرنه نمیداد بهتون

اتفاقا منم پیامتونو دیدم هم با گوشی خودم هم همسرم کنترل کردم اصلا دیگه پیجی نداره تو روبیکا

کلا کنسل کرده پیجا رو حسابی واسه خودش پول جمع کرده