2777
2789
عنوان

بیاین یکم دردو دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 42 پست
همونو به همسرم گفتم همسرم خوبه میگه به حرفاش اهمیت نده ولی من ناراحت میشم 

ما آدمای اطرافمونو نمیتونیم عوض کنیم که جوری رفتار کنن کا ناراحت نشیم ولی خودمون میتونیم پوست کلفت تر باشیم و اهمیت ندیم من اینجور مواقع میگم بزار بگه اصلا حرفاس برام مهم نیست

اصلا خودت رو نسبت به حرفاش بی تفاوت نشون بده ولی در باطن خودتون تلاش کنید الان دیگه اون دوران نیست ک ...

سعی میکنم ناراحت نشم ولی روم تاثیرمیذاره کاش مادر داشتم پشتم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما آدمای اطرافمونو نمیتونیم عوض کنیم که جوری رفتار کنن کا ناراحت نشیم ولی خودمون میتونیم پوست کلفت ت ...

همسرمم همینومیگه میگه توکه اخلاقشومیدونی ولی من میگم چراباید بگه وقتی شرایطموداره میبینه

همسرمم همینومیگه میگه توکه اخلاقشومیدونی ولی من میگم چراباید بگه وقتی شرایطموداره میبینه

حد شعور ادما رو نمیشه تغییر داد درکش از این بیشتر نمیرسه خودتو درگیر خرفاش نکن

اگه امکانشو دارید وام بردارید یه ماشین در حد پراید بخرید اینجوری شوهرت حداقل با اسنپم کارکنه باز یه ...

برای وام ضامن جورنمیشه یکم پس انداز داریم ولی کمه ازاینور ماشین ها هم هی گرون میشه

عزيزم من اينو فهميدم هركس اندازه درك خودش فكر ميكنه و صحبت ميكنه 

مهم همسر شماست كه ميفهمه و درك ميكنه بقيه كه مهم نيستن 

من نه ساله عروسی کردم بدون حتی ذره ای کمک پدر مادرامون با حقوقی که تازه شده هفت تومان هم خونه خریدیم هم ماشین ماشین که میگم منظورم پرایده ها اما خدارو شکر همون پرایدشم کارمونو راه انداخته تازه دوتام بچه داریم خرج اونام هست باید مدیریت میکردین

هرکی اطرافتون برای پسرش ماشین یا خونه خریده پیدا کن .چندبار که جلوش بگی خوش به حالشون از اول همه چی براشون آماده بود ،دیگه خوشو چمع و جور میکنه .بی زبون نباش .من بودم خیلی حرف شنیدم و دم نزدم .دیدم فایده نداره میذارن به حساب خریت دوراز جونت .منم دیگه هیچ حرفی رو بی جواب نمیذارم یا حداقل به روم میارم که ناراحت شدم و برخورد میکنم

خدااخر عاقبت هممون مخصوصااونایی ک دل میشکونن وناحق میگن روبخیرکنه و زودترازاینکه وقت اجلشون برسه اخلاشون روعوض کنن ..

من خودم پراز گناهم ادعایی ندارم اما سعی میکنم دل نشکونم حس میکنم بزرگترین گناه همینه.دلی ک شکست هیییچ وقت درس بشو نی ومرحمی نیست براش

جهنم خالیست ◂تمامشیاطین اینجا هستند