2777
2789

مامان من خودش فک کنم از وقتی ازدواج کرده کلا 2 بار غذا پخته بهونشم شغلشه حالا چون خودش اشپزی نمیکنه منم اشپزی بلد نیستم حتی یه نیمرو الانم مامان بابام سرکارن من دارم از گشنگی فسیل میشم تورو خدا بزارین بچه هاتون اشپزی یاد بگیرن... 

قبلا عضو بودم بحث سیاسی شد تعلیق شدم....  اروشام یه دختر خوشبخت 17 ساله عاشق تکواندو 💙😊

وا 

چند سالته مگه

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تو نت یه چی درست کن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
الان که بزرگی دیگه بهونه نداله سرچ کن اینستا گوگل همین نی نی سایت بپز ۴ بار خراب میکنی یاد میگیری ...

وای نه اشپز خونه رو به گند میکشم 

قبلا عضو بودم بحث سیاسی شد تعلیق شدم....  اروشام یه دختر خوشبخت 17 ساله عاشق تکواندو 💙😊
17-18

خوب بزن گوگل یاد بگیر کاری نداره 

سواد خوندن داشته باشی همه چی رو یاد میگیری 

نیمرو که چیزی نیست کباب بره هم یاد میگیری 

اینا همش بهانست گلم 

دلت نمیخواد اشپزی کنی سفارش بده بیاد دم خونه 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

چرا به گند بکشی اصلا چیزی نمیشه راه کارش هم اینه که هرچی برمیداری بزاری سر جاش همین 

خوب بزن گوگل یاد بگیر کاری نداره  سواد خوندن داشته باشی همه چی رو یاد میگیری  نیمرو که چ ...

بابا خسته شدم از غذای بیرون زخم معده ام دارم نمیتونم غذای بیرون بخورم مثلا ما تو خونمون به یه نفر ماهی 7-8 میلیون پول میدیم ک اشپزی کنه ولی انگار نه انگار