یه دونه خواهرشوهر دارم ۳۱ سالشه مجرده.هرچی خواستگار میاد واسش قبول نمیکنه خوشگل ۶م نیست...چند وقت پیش خودکشی کرد،یکی از دوستاش اومد گفت که این از من که دخترم خوشش میاد و من باهاش کات کردم و این بخاطر من خودکشی کرده.چتاش نشون داد و کلی جریان دیگه که بینشون بوده...بماند که مادر شوهرم فکر میکنه دخترش نجیب ترین دختر دنیاس.حالا هرچند وقت میره در خونه اون دختر قسم و گریه ک زاری که باهام برگرد🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیدارشو 🦋 پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی. ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت مادرت همدمت عشقت. نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه ... دنیا هنوز تورو صدا میزنه 🌱🌿🍃☘️ پروانه من یادته خدا بهشتشو نشونمون داد همونجا دقیقا همونجا منتظرمونه بالاخره ی روزی ی جایی 🦋 پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
آدمایی که از هنجارهای جامعه فاصله دارن همیشه به خاطر درک نشدن بدبختن.
کسی تو نینی سایت نمیتونه گرایشات خواهر شوهر شما رو تغییر بده و این بیماری روانی نیست صرفا یه چیز طبیعی و ذاتیه
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻