2777
2789
عنوان

بچه ها کمک،عمل بواسیر 🙏🏻🥺

196 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها، کسی بوده که خودش یا اطرافیانش عمل بواسیر انجام داده باشن؟؟ 

چند روز بعد عمل بستری بودین یا بعد عمل ترخیس شدین فوری؟ 

میشه هزینه حدودیش رو هم بگید

خواهش میکنم اگر اطلاعاتی دارین کمکم کنید🙏🏻🥺

موقعی که من عمل صفرا داشتم همزمان همون روز پزشکم یدونه بواسیرعمل کرد فکرکنم یک روز بستری بود بعد مرخصش کرد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم جراحی براش وجود داره هم لیزر درسته؟

آره من 8 روزه خیلی دارم زجر میکشم اصلا نمیتونم بشینم لگنمم تیرمیکشه رفتم جراح عمومی خانم،، گفت توبیمارستان بدون بیمه 7تومان  لیزرآخه هیچ بیمه ای ندارم یه سری دارو نوشت و بتادین که تو آب داغ بریزم توش بشینم ولی هیچی تآثیر نداره،، دخترعمم 4سال پیش عمل کرد3تومان همون بیمارستان 

آره من 8 روزه خیلی دارم زجر میکشم اصلا نمیتونم بشینم لگنمم تیرمیکشه رفتم جراح عمومی خانم،، گفت توبیم ...

ببخشید خوب متوحه نشدم شما الان جراحی کردین و درد دارین؟ 

من فکر میکردم در حد ۲_۳ تومن باشه واقعا ۷تومن هم یکم زیاده...

نه جراحی نکردم عزیزم هزینه اش روندارم ،،، من چندساله بواسیر دارم چند روزه دردش زیاده

حق دارین بخدا... حداقل با رفت و امد دارو ،ویزیت و اینا ۱۰ تومن تموم میشه برای آدم،انشالله که دردتون تموم بشه حالتون خوب شه....