2777
2789

۱۱ هفته و ۶ روزم . ۲ بهمن میرم انتی 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز جواب ازمایشمو گرفتم امروز هنوز سونوگرافی نرفتم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بسلامتی باشه عزیزم. منم قراره ۸بهمن برم ان تی… بارداری اولته ؟

مرسی . نه دومی . شما چندمیه ؟

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
عه.چه خوب.منم دومی 😉

😃 اولی چیه ؟ علایمت چین ؟

منظورت ازمایش ان تی هست؟؟؟؟

ن عزیزم جواب آزمایش بارداری رو نمیشه منم باشم؟! حالا برا من از همه کوچکتره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
😃 اولی چیه ؟ علایمت چین ؟

یه پسر ناز دارم.دومی رو خیلی ذوق دارم بدونم چیه…

بیشتر وقتا بزاقم زیاد ترشح میشه و یجوری حالم و دلم بهمه.ترشی و شوری حالمو خوب میکنه.دلم به شیرینی نمیره اما بدمم نمیاد.هر هفته که میگذره ویارم کمتر میشه اینو متوجه شدم.

شما چی عزیزم علایمت چین؟

خدايا دوستت دارم...
ن عزیزم جواب آزمایش بارداری رو نمیشه منم باشم؟! حالا برا من از همه کوچکتره

بسسسسسلامتی مبارک باشه .جواب تست که میاد خیلی حس خوبیه قبول داری؟؟؟انگار رو ابرایی 😅

خدايا دوستت دارم...
بسلامتی عزیزم. پس الان باید خیلی ذوق داشته باشی که قراره جنسیت رو هم بدونی

ممنون همچنین

برام فرقی نداره زیادداولیم دختره

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است