2777
2789
عنوان

یاد آوری کدوم کاره تون تو دوران نامزدی شرمندتون میکنه😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 42 پست
وااای یه عملیات کامل؟یا بوس و اینا😂😐

تو دیگه خیلی منحرفی مگه میشه اونجا 😂

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدی می رفتم خونه اونا، مستقیم منو می برد واحد بالا که الان توشیم، بعد برا غذا صدامون میزدن.

می گفتم بابا زشته  یا برم کمکی چیزی بدم

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
بگو یکم بخندیم

یه بار شب با همسرم رفتیم بیرون همسرم ...و گردنی که یه هفته باهاش درگیر بودم تا با کرم پودر محوش کنم .دو روز بعد خواهر شوهرم و مادر شوهرم اومدن خونمون خواهر شوهرم خیلی تیزه با وجود اینکه کلی کرم خالی کرده بودم رو گردنم رفتنی گفت راستی گردنت چی شده من☺️ بقیه 🧐🧐آخر سر گفتم خواهر زاده کوچیکم گاز گرفته .اوناهم مثلاً باور کردن ....و خیلی شبیه اینا که قابل پخش نیست 

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع

من و شوهرم شب تو اتاق خواب بودیم دوران نامزدی،  خواهرم خواب گردی داره یهو دیدم تواون تاریکی یکی وارد اتاق شد شوهرم خواب بود شلوارشم  پاش نبود تواون وضعیت پریدم شلوار پای شوهرم میکردم از طرفی هم  داشم خواهرمو بیدار میکردم ک داره خواب میبینه🤣🤣🤣🤣

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
یه بار شب با همسرم رفتیم بیرون همسرم ...و گردنی که یه هفته باهاش درگیر بودم تا با کرم پودر محوش کنم ...

وای منم خاطره دارم .من این بلاهارو سر شوهرم می اوردم کبودش میکردم یبار داش پیرهنشو در می اورد جاریم دید جیغ زد وای بازوت چی شده همه برگشتن نگاه کردن شوهرمم گف رنگی شده سرکار😂چقد من اون لحظه خجالت کشیدم

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.