2777
2789

ب عنوان ی آزمون ارزشیابی بهش نگاه کن عزیزم 

تیرماه ب جاش بترکون 

بعدشم همه روز قبل کنکور میگن آماده نیستم منم همین بودم😂

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی چقد سمه این سبک کنکور 😑

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

هعی من‌نمیدونم چیکا‌کنم اگ شرایط سنیو تغییر بدن نمیتونم فرهنگیان برم...

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
ب عنوان ی آزمون ارزشیابی بهش نگاه کن عزیزم  تیرماه ب جاش بترکون  بعدشم همه روز قبل کنکور ...

آره هدفم که تیره ولی خب دوازدهمم نصف دوم کتاب رو هنو نخوندیم یازدهمم نخوندم 

آره هدفم که تیره ولی خب دوازدهمم نصف دوم کتاب رو هنو نخوندیم یازدهمم نخوندم 

والا من خودم پارسال بهمن شروع کردم کلیک وقت حروم کردم کلا ۴ماه و ۱۵ روز خوندم رتبم ۵۰۰۰ شد دلم دندون میخواست ک میدونستم ت اون تایم نمیشه ولی رشته دوم مورد علاقمو آوردم ک اونم استان خودم نداشت راه دورم ب گوه خوردن افتادم درسام ب شدتتتتتت سخته 

از من ب ت نصیحت اگه پتانسیل دور موندن نداری راه دور ت انتخاب رشته نزن این چندسال دانشگاه و خوابگاه واست مثل زهرمار میگذره 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
والا من خودم پارسال بهمن شروع کردم کلیک وقت حروم کردم کلا ۴ماه و ۱۵ روز خوندم رتبم ۵۰۰۰ شد دلم دندون ...

رشتت خوبه عزیزم حتما پایت خوب بوده که رتبت خوب شده تو این ۴ ماه ، آره راستش منم دوست ندارم برم راه دور اصلا خوابگاه اینا دوست ندارم بمونم من رشتم انسانیه خیلیی استرس دارم با اینکه آزمایشی هست 

رشتت خوبه عزیزم حتما پایت خوب بوده که رتبت خوب شده تو این ۴ ماه ، آره راستش منم دوست ندارم برم راه د ...

انشالله ک موفق بشی عزیزم اصلا استرس نداشته باش حتما ب هدفت می‌رسی 

من خودم تا ی تعطیلات میخوره فرار میکنم میام خونه محیط دانشگاه هم با مدرسه واقعا فرق داره استادای عقده ای و بیشعورو.. نمره ای ک‌ می‌دونی حقته نمیدن و ب اونی ک خودش خوشش میاد نمره میده پففف از الان صبرتو ببر بالا درسام خیلییییی سخته 

البته ت فرهنگیان از این خبرا نیست محیطش مثل همون مدرسس درساشم آسونه 

والا من خودم پارسال بهمن شروع کردم کلیک وقت حروم کردم کلا ۴ماه و ۱۵ روز خوندم رتبم ۵۰۰۰ شد دلم دندون ...

پآیت خوب بوده ؟ چه مدرسه ای بودی 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

وای منم دوازدهم انسانیم

چقدر خوندی؟

من که هیچی😑🙄

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش

برای من که صرفا آزمایشیه😂 برم ببینم کنکور اصلا چی هس واسه تیر آمادگی داشته باشم😂😑

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش