2777
2789
عنوان

مهربونا پالتو از کجا بخرم؟؟؟

127 بازدید | 9 پست

اگه سایت یا پیج اینستاگرام رو میشناسید که کیفیت کاراش عالی باشه و پالتوهای خوشگل داشته باشه میشه بهم معرفی کنید؟؟؟ میخوام کیفیتش عالی باشه و خاص و شیک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم، شما از این پیج خرید کردید؟

بله یالبته پارسال چون امسال برام زیاد اوردن دیگه لازم نداشتم، بازم سفارش کتونی دادم هنوز شارژ نکردن. جنساشون خیلی باکیفیته و اصله، خود این مدل فروشنده ش هست و کاراش رو حتی پیج اصلی ترکیه جنساشون گذاشته و ایشون رو منشن کرده. استوری و نظریات رو دنبال کن متوجه میشی‌ 😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
بله یالبته پارسال چون امسال برام زیاد اوردن دیگه لازم نداشتم، بازم سفارش کتونی دادم هنوز شارژ نکردن. ...

بله عزیزم، دیدم به نظر با کیفیت میاد، قیمتاش هم به نسبت جاهای دیگه عالیه، اگه پیج خوب دبگه هم میشناسی میشه بگی؟ هرچی، لباس بچه گونه، مردونه، زنونه؟ چون از این پیجی که معرفی کردی خیلی خوشم اومد

سلام عزیزم اگر هنوز تو کار ادیت عکس و اتلیه ای کردن عکس بچه ها هستی میشه شماره تو تو خصوصی بفرستی

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
بله عزیزم، دیدم به نظر با کیفیت میاد، قیمتاش هم به نسبت جاهای دیگه عالیه، اگه پیج خوب دبگه هم میشناس ...

انستام ۲ روزه وصل نمیشه، وصل شد شات میذارم برات گلم 😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"...