2777
2789
عنوان

دعای حفظ جنین

8746 بازدید | 19 پست

بچه ها من بارداری اولمه توی هفته دهم هستم.یک هفته پیش لکه بینی و. کمر درد داشتم مامانم از جایی برام دعایی گرفته که کل دوران بارداری ببندم به کمرم

باچندتاهم دود کردنی و غسل کردنی.من اول بستم درد و لکه بینیم خیلی بهتر شدحالا آبجیم هی بهم میگه اینکارو نکن بچت جنی میشه بچت همزاد دار میشه یه ترس عجیبی توی دلم انداخته نمیدونم چیکار کنم نمیدونم تلقینه یانه اما وقتی میبندمش درد و لکه بینیم خوب میشه.حالا چند روزه هی میبندم و. هی میترسم بازش میکنم.موندم نمیدونم چیکار کنم😢کسی تاحالا این تجربه رو داشته؟بچش سالمه?

دل مرنجان...که ز هردل به خدا راهی هست...!

من باردار بودم دعای حفظ جنین گردنم بود 

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما خیلیا ک بنیه ضعیفی دارن براشون قفل درست میکنیم تا زایمان اصلا بد به دلت راه نده توکل ب خدا مادرت ...

اخه این قفل نیست یه نخه که یه عالمه گره داره نمیدونی جنسش نخیه یا چی یه دعا هم بهش متصله خواهرم میگه اون. دعاها رو جنها انجام میدن😢و بچت جنی میشه خیلی میترسم

من تو بارداریم سوره قران که مربوط به حفظ جنین هست رو خوندم ولی...😔

عزیزممم از خدا میخام انشالله دوباره دامنت سبز. شه و اینبار به سلامتی بغلش کنی

خب از مادرت میپرسیدی چی ب چیه

مامانم میگه ملا همون اقاهه که دعارو داده گفته دخترت باید این کل بارداریش همراهش باشه وگرنه بچش نمیمونه حتی باید خیلی زودتر میومدین میگرفتین

دعا چه ربطی به جن داره

بهش میگم اینا دعا هستن دعای قذانی هستن میگه نه اینا ماورایی هستن وگرنه دعای قران رو که اتیش نمیزنن