2777
2789
عنوان

غذاخوردن پسرم

132 بازدید | 5 پست

چیکار کنم که پسر سه ساله و نیمم  خودش غذاشو بخوره و میتونه بخوره ولی اذیت میکنه.چون پسر شش ماهه هم دارم اونم غذاخور شده سخته دوتاییشونو غذا بدم.به خدا موندم چیکار کنم

از نت فیلم بچه هایی که غذامیخورن رو دانلود کن چند تا فیلم بهش نشون بده رو پسر من جواب داد این روش

حتی زدن به فلش تو تلویزیون پخش کردم غذای پسرم رو هم گذاشتم جلوش ازونا تقلید کرد خورد

بچه سه ساله هنوز نیاز به مهر و توجه های اولیه داره اگر آن زمان نمیتونی بهشون غذا بدی اول بچه کوچیک رو بده بعد اون و همسرت باشه پسزتو به اون بسپار 

تا 6 سالگی هم خودش غذا نخوره مشکلی نداره سختش نکن 

خوابم میااااد خوابم میاد خوابم میاااااااد😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۵سالشه،نمیشینه غذا بخوره تازگیا،ی پارچه پهن میکنم،غذا میزارم جلوش،دوتا قاشق میخوره،بعد خودم ...

خیلی سخته شوهرم میگه بیا بهت خودم غذا بدم میگه نه.خیلی به خودم وابستس  تو همه کاراش.دیوونه شدم.خوشبحال شوهرمه. اینجوری بچه وابسته بده.میخام بدعادت نشه و مستقل بشه از الان