2777
2789
عنوان

خانوما به کمک و مشورتاتون در مورد خیانت همسرم نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 140 پست
الهی امین🤕 چقد بده کارگاها البته کارگاه شوهر من خیلی شلوغ و بزرگه فک نکنم اونجا زن ببره  وا ...

🤣🤣🤣الان همه چی پیشرفت کرده عزیزم خدایی نکرده اگه کاری هم بکنه که نمیبره کارگاه😅😅😅من معتقدم که کاربد پنهون نمیشه و اگر کاری بکنه خودش خودشو لو میده مگررررر اینکه شما دیگه خیییییلی ساده باشی

با یه خونه نیومدن که نمیشه گفت خیانت😕

حالا که زیاد کار میکنه درآمدش نسبت به قبل بهتر شده یا نه همونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا که مباد خونه رفتارش باهات چطوریه اگه مثل قدیمهاست و فرقی نکرده چیزی نیست زیادی حساس شدی و اگه رف ...

نه حتی بیشتر از قبل بهم میرسه بیرون میبرم تو کارهای خونه کمکم میکنه و خریداش برام بیشتر شده 

همین ک بیشتر بهم میرسه بیشتر شک میندازه به دلم

عزیزم نمیخام شک تو دلت بندازم ولی شوهر منم تو گوشیش هیچی نداشت و مدام دست من بود ولی رفتم ریزمکالماتشو دراوردم دیدم من چقدر ساده بودم با یکی دوست بود وقتی من کنارش نبودم بهش پیام میداد و زنگ میزد

خودت بهتراز همه شوهرت رومیشناسی.رفتارش توخونه عوض شده یانه.درکل احتمالش که راست بگه بیشتره چون بخواد ...

فک نمیکنم چون شوهرم از دود و دم به شدت بدش میومد از اول حتی قلیونم بدش میاد بکشه

عزیزم نمیخام شک تو دلت بندازم ولی شوهر منم تو گوشیش هیچی نداشت و مدام دست من بود ولی رفتم ریزمکالمات ...

دقیقا شوهر منم همینطور.‌من هکش کردم که فهمیدم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شوهرم ۳۲ سالشه اره به خودش میرسه مول مو و عطر بدن و لباساش جدیدا خیلی بیشتر از قبل براش مهم شده

منم شوهرم کارگاه داره ولی تو خونه خودمون وقتایی که سرش شلوغه ناهار خونه نمیاد من براش میبرم پایین ،چون میگه طول میکشه و تا بیام خونه دیگه تنبلیم میشه برگردم فک کن چندتا پله رو نمیاد بالا

بعد شما توقع نداشته باش شوهرت هر روز یه مسیر و بیاد بره بخاطر ناهار

برادر یا یه آشنای مرد سراغ داری؟ اونو بفرستی به یه بهانه کارگاه شوهرت که خودتم نری. 

چرا یک داداش دارم

وای نمیخوام خانوادم بفهمن هنوز هیچی نشده

شایدم بهش بگم،ولی بگم به مامانم نگه که نگران نشه

اصلا خودتو درگیر نکن اگه شوهرت به خودش میرسه تو هم به خودت برس بهش بی اعتنا شو مثله قبل محبت نکن ببی ...

اره به نظر خودمم بهتره عادی برخورد کنم ولی بیشتر به کاراش دقت کنم و با بهانه های مختلف ظهرا بکشونمش خونه و وابسته به خونه بکنمش

رفتارش با خودم خیلی خوبه  وضع مالیمونم اوکیه  فقط همین که به با این همه کار به خودش میرس ...

اگه رفتارش باهات خوبه ول کن بچسب به زندگیت و تو هم بیشتر از قبل بهش محبت کن بزار بیستر بیاد سمتت

حسبنا الله و نعم الوکیل

یه جا خوندم حتی کسایی که بهشون کاملا اطمینان داری هم اگر زندگیشون را بگردی یه خطایی پیدا میکنی.از خدا بخواه که برات قضییه روشن بشه.عجله نکن.ماه مشت ابر نمیمونه.شک به دلت راه نده.

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱      و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌  برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو  🔒  ماه دوم ۷۶بشم 🔒   انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله
🤣🤣🤣الان همه چی پیشرفت کرده عزیزم خدایی نکرده اگه کاری هم بکنه که نمیبره کارگاه😅😅😅من معتقدم که ...

درامدش از اول اوکی بود ینی کمبودی نداشتیم ک الان بگم اره مثلا فلان کمبود یا فلان مشکل رفع شده

انشاءالله که چیزی نباشه

فک نمیکنم چون شوهرم از دود و دم به شدت بدش میومد از اول حتی قلیونم بدش میاد بکشه

خب دیگه چرانگرانی

دورهم توکارگاه غذامیخورن بعدم زمانیکه باید صرف لباس عوض کردن و مسیرباشه یه چرت کوچولو میخوابه