2777
2789
عنوان

خانوما به کمک و مشورتاتون در مورد خیانت همسرم نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط اقتصادی بد شده مردا مجبورن بیشتر کارکنن چرا الکی فکروخیال میکنی شوهر من سوپری داره شیفت صبح از ...

مید نم عزیزم همه درگیرن ولی یکی که از اول یک مدل باشه کارش اوکیه

شوهر من از اول اینطوری نبود 

الان میگه کارم زیاده بعد از اونور ادکلن ملیونی برا خودش میگیره و یک سره به خودش میرسه خب کسی ک کارش زیاده اونم شغل کارگاهی ک کلا شغل شلخته ایه نباید اینطوری بگرده طبیعتا

تو هم بهت خیانت شده؟ چرا دنبالش نباشم  بالاخره زندگی مشترک یک قانون و مسئولیت و همزیستی و عشق ...

تعهد که به زور به دست نمیاد

اگه متعهد نباشه تو نمیتونی زوری و با کنکاش مجبورش کنی چون بالاخره یه جوری کار خودشو می کنه

گفتم که با تعقیبو گریز و این چیزا فقط خودتو اذیت می کنی به حرفای کاربرای سایت اگه توجه کنی خیلی زود تاپیک می زنی که دارم جدا میشم(خدا نکرده)

گفتم بهت کسیکه با دیدن خیانت صددرصدی بازم می مونه و زندگی می کنه چرا باید دنبال پیدا کردنش بگرده

سوال اولت: خیلی ها بهشون بی معرفتی و بی تعهدی و خیانت میشه فقط بعضیا هنوز لو نرفتن

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
دنبال چی می گردی و اگه چیزی پیدا کنی چه کار میکنی؟ ول می کنیمیری یا دوباره زندگی می کنی؟ اگه گزینه ...

دوست ندارم سرمو مثل کبک بکنم تو برف و هیچی نگم 

بشینم خونه بچه جمع کنم و خونه داری کنم اونم هر غلطی ک دلش میخواد بکنه

همین دیگه اگه کارش زیاده ینی وقت سرخاروندن نداره همش ب خودش میرسه یک ادکلن ملیونی گرفته کارتش عجیب ش ...

شوهر منم تازگیها خییییلی به من توجه میکنه و هرچی بخوام واسم میخره...چند روز پیشم یه قرص اورژانسی تو جیبش پیدا کردم از خودش پرسیدم گفت برای خودمون گرفتم

ولی من که نگفته بودم بگیره

خیییلی هنوز ذهنم درگیره

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
یه روز سرزده برو کارگاهش. مثلا غذا درست کن ببر

شوهرم دوست نداره برم سرکارش

محیط کارش مردونه است میگه تو جوونی میای چیکار لازم نکرده غذا بیاری

ببرم یک خون راه میفته تو زندگیم

شوارم یکم عصبیه دوست نداره محل کارش برم میگه اونجا پر مرده تو جوونی خوشگلی میای چیکار قشقرق ب پا میک ...

نهه تو نرو که تو ماشینت منتظر باش ببین خارج میشه یا نه تو بری حتی اگه قرارم داشته باش لغو میکنه نمیره

دوست ندارم سرمو مثل کبک بکنم تو برف و هیچی نگم  بشینم خونه بچه جمع کنم و خونه داری کنم اونم هر ...

باشه بگرد

امیدوارم تهش به جاهای بدی نرسه

تجربه نشون داده که ته تجسس خوب نیست

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
یه روز بچه تو بطور به کسی تعقیبش کن راستی دیگه چه رفتار مشکوکی دیدی؟رفتارش با خودت چطور شده؟

رفتارش با خودم خیلی خوبه 

وضع مالیمونم اوکیه 

فقط همین که به با این همه کار به خودش میرسه