2777
2789
عنوان

خانوما به کمک و مشورتاتون در مورد خیانت همسرم نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 140 پست
یه بار سرزده برو محل کارش، یا از دور چکش کن

میونی خیلی دلم میخواد برم ولی خب الان هوا سرده و اینکه و دست تنهام بچمم مریضه اونو چیکار کنمش؟

مگه با مامانم برم ولی دلم نمیخواد ب خانوادم بگم هنوز چیزی معلوم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بگم پرو بشه  شوهرم خیلی زبون بازه

من تجربه‌ای تو این مسئله ندارم میترسم یه چیزی بگم بد بشه براتون.بزارید اونایی که تجربه کردن بگن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
حق داری بهانه خوبی نیس ک دایم نیاد پس چی میخوره ناهار میبره؟

بعضی وقتا میبره بعضی وقتا میگه بچه های کارگاه میارن یک چیزی میخورم بعضی وقتا هم از بیرون میگیره

من خیلی سخته با بچه هر روز از شب قبلش براش ناهار بزارم دست تنهام خیلی

میونی خیلی دلم میخواد برم ولی خب الان هوا سرده و اینکه و دست تنهام بچمم مریضه اونو چیکار کنمش؟ مگه ...

بچه رو به بهانه خرید یا آرایشگاه یا دکتر یا هر چی چند ساعت بذار پیش مامانت

دیگه انقدرم سرد نیست  دو سه ساعت بیرون باشی

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند
خب فردا بپوش برو کارگاه براش غذا ببر بگو برات غذا اردم 

خیلی دعوا میکنه منو اطراف کارگاه ببینه میگه اونجا همه مردن تو جوونی کجا میای اصلا خوشش نمیاد برم محل کارش

بعدشم بچم مریضه ببینه قشقرق ب پا میکنه هوای سرد کجا پاشدی اومدی

دنبال این چیزا نباش تهش خوب نیست کاش منم گوشیشو نمیگشتم هیچوقت

تو هم بهت خیانت شده؟

چرا دنبالش نباشم 

بالاخره زندگی مشترک یک قانون و مسئولیت و همزیستی و عشق دو طرفه است اگه یکی اینطوری بخواد بپیچونه ک زندگی نمیشه

خیلی دعوا میکنه منو اطراف کارگاه ببینه میگه اونجا همه مردن تو جوونی کجا میای اصلا خوشش نمیاد برم محل ...

پس دزدکی برو‌ 

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
شاید کارشون زیاده 

همین دیگه اگه کارش زیاده ینی وقت سرخاروندن نداره همش ب خودش میرسه یک ادکلن ملیونی گرفته کارتش عجیب شده

خیلی ب من میرسه خیلی دوستم داره خیلی هوامو داره ولی این کاراشم هست