2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستمال اشپزخونه ملامین ازین سبد بزرگا این جور چیزا 

باز همون جاروبرقی ممکنه مدل جدید و بروز تری بیاد واقعا نمیشه تشخیص داد مال منو با این سن میخواستن بخرن گفتم برین زمین یا طلا بگیرین خواستم جهیزیه بگیرم ازونا استفاده کنم چون واقعا از مد میفته

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨

من ومامان همین کارو کردیم ما ماکروفر چرخ گوشت همزن برقی اب مرکبات گیر سبزی خرد کن ترازو دیجیتال سرویس قابلمه چدن و استیل فلاکس کلمن سرویس ابکش و لگن استیل سماور گرفتیم که الان که نامزدم خیلی خوب شد ولی اب میوه گیری و پلوپز و چای سازم قدیمی شده بود داداشم نامزد کرد جهاز ندادن خاحواده دختزه دادم هدیه بهشون قراره نوشو واسم بخرن 

برای گارانتی و اینا مشکلی پبش نمیاد بخری بذاری کنار چند سال دیگه استفاده کنی؟

نه از جای معتبر باشه و مارکشون هم متفرقه نباشه مشکلی پیش نمیاد.منم چندتا تیکه از قبل داشتم سالم بودن و مشکلی پیش نیومد.

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔
من ومامان همین کارو کردیم ما ماکروفر چرخ گوشت همزن برقی اب مرکبات گیر سبزی خرد کن ترازو دیجیتال سروی ...

چه خوووب👌

من مشکلی با قدیمی شدن ندارم به نظرم کار کردش و اینا مهمه ولی مامانم میگه باید پس جلو گوشتو بگیری که بقیه گفتن قدیمیه ناراحت نشی😂😬

برای گارانتی و اینا مشکلی پبش نمیاد بخری بذاری کنار چند سال دیگه استفاده کنی؟

وسایل اشپزخونه که من خریدم همش سالم بود چرخ خیهطیم اینا همش سالم نامزدم دوماه پیش رفتیم جارو برقی گرفتیم اوردیم بعد با شوهرم خونه گزفتیم بعد شوهرم گفت امتحان کن استفاده کن گفتم نه نوعه و حیفه بعد چندروز گفتم بزا یه جارو برقی بکشم ببینم چطوره بعد زدم برق کاز نکرد   اشکم داشت دزمیومد بعد بردیم عوض کردیم شانس اوردم امتخان کردم مگرنه همینجوری نگه میداشتمش تو پاچم میرفت 

چه خوووب👌 من مشکلی با قدیمی شدن ندارم به نظرم کار کردش و اینا مهمه ولی مامانم میگه باید پس جلو گوش ...

کسی کاری نداره چجوزی الان خیلیا همونم توانشون نیس ولی نصف پس انداز طلا بخر نصف وسایل مثه من من هردوش به دردم خورد بعد عقد طلاهامو گزاشتم با شوهرم خونه گرعتیم واسه جهازمم به بابام کمک شد الان دیه نه شوهرم نه بابام وام نگرفتن و استرس وبدهی ندارن