2777
2789

کلومیفن خیلی بد هست بدن و پر از کیست میکنه و اگر کیستم داشته باشی بزرگش میکنه من سر کلومیفن کارم به ترکیدن کیست و جراحی تخمدان رسید

دوفاستون خوبه دو سوت باردارت میکنه و برای لانه گزینی هم عالیه

اگه سرخود میخوای بخوری نخور اصلا 

من دو دوره خوردم دکتر نوشت بدون امپول هم کیست تخمدان هم کیست پستان اورد!! دکترمو عوض کردم این ماه لتروزول داده قراره پنج روز دیگه برم سونو دعا کن فولی خوب باشه این ماه دیگه باردار بشم😑💖

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سرخود میخوای بخوری نخور اصلا  من دو دوره خوردم دکتر نوشت بدون امپول هم کیست تخمدان هم کیست ...

نه خودم نمیخوام بخورم فعلا

اینجا تو نی نی سایت خوندم واس همون سوال کردم

بپرسم برا همع نتیجه میده یا ن 🥺

در انتظار نی نی :)

دوستان لتروزول و کلومفیل و دوفاستون  رو برا چه مشکلی میخورید؟

چرا باردار نمیشید؟

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
دوستان لتروزول و کلومفیل و دوفاستون  رو برا چه مشکلی میخورید؟ چرا باردار نمیشید؟

هرکسی به یک دلیلی براش تجویز میشه.خودسر نباید مصرف بشه و علت مصرف تو هرکس متفاوته

در انتظار نی نی :)