2777
2789
عنوان

مردای هول موجود در فضای مجازی

902 بازدید | 48 پست

بچه ها من یه بار میخواستم پیرهن مجلسیمو بفروشم گذاشتم دیوار شماره برادرمو گذاشتم یه مرده خودشو زن جا زده بود هی میگفت من نمیدونم اندازم میشه یا نه بعد به داداشم پیام فرستاده بود میشه عکس از جلوی پیرهن بفرستید ببینم اندازه سینه هام میشه یا نه.داداشم براش نوشته بود تو عکس سینه هاتو بفرست تا من بگم اندازه میشه یا نه؟ به پستتون خوردن این مردای هول؟ بیاین خاطره بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂فقط جواب داداشت

عنترا

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ای دددم وااای 

داداشتو برررم 

پایه س هااا 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یکی بود  آگهی برا شاگرد زده بودم گفت من میام و این ها گفتم باشه شماره دادم 

ی روز پیام داد خانم اگ من درسام خوب نخونم منو کتک میزنی شلاق می زنی فلکم میکنی😐😐😐😐😐

هی هم زنگ میزد تک زنگ میزد مردک اشغالللللل

الان دیدم یه مرده پیام گذاشته رفتم خونه دوست پسرم و فلان و فلان تابلو بود مرده جواب اینارو ندید

که گفته بود اسپرم ریخته رو واژنم 😐 اره مرده میخواست ما هارو تحریک کنه مرتیکه میگه عکس پرده بدید 😬😐