2777
2789
داداش من واسم خرید وقتی زدم از چپ به راست مالیدم از راست به چپ پایین به بالا بالا به پایین خلاصه از هر وری مالیدم نه یخ کرد نه داغ شد نه عرق کردم لامصب حتی کف نکرد لباسامو باهاش بشورم

.Pain🔥you made me a believer

مادرشوهرم خریده میگه روزی دوبار باید بزنی گاهی یادش میره ولی شکمو داغ میکنه خودش ک راضیه اگه طبق دستورش استفاده کنی فکرکنم بدنباشه بعدم تموم میشه زود باید دوباره بخری تا جواب مطلوبتو بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرضی
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
بهار احتمالا بستگی به مدل شیکم داره بالاخره شیکم مادر شوهر فرق میکنه دیگه من چندین بار زدم هیچیم نشد به شوورمم مالیدم فقط میخندید قلقلکش میشد الانم افتاده پشت آینه دسشویی داره تنبیه میشه

خانمها این ژل ها کرم های لاغری تاثیر تو لاغری نداره به این تبلیغات توجه نکنین فقط یکم عرق میکنی آب بدنت از دست میره شاید اون لحظه یه سایزی هم کم کنی ولی همش گول زنکه اینارو واسه تنبلا که میخوان بدون زحمت خوش هیکل شن درست می کنن و پول به جیب می زنن کم کردن وزن فقط با کالری سوزی با ورزش و رژیم متعادل طی مدت معقول
برا لاغر کردن شیکم باید زجر بکشید عزیزان زجر باید عرق بریزید ورزش کنید این ژل و اینا فقط در و دکونه از من یاد بگیرید 5 ماه ورزش کردم 8 کیلو کم کردم شکمم رو کات کردم بعدش حامله شدمالان انگار نه انگار یه روزی شکمم کات شد

مرضی مدل منحنی سیکلوییدی رَم امتحان کن اون مدلی بمالون ببین شاید ی چی شد آقا باید گشاد بازی رو گذاشت کنار ورزش کرد البته آدم کِرِم به خودش بمالونه خیلی راحت تره تا پاشه بره باشگاه تکون بده خودشُ تکون بده تکون بده