داداش من واسم خرید وقتی زدم از چپ به راست مالیدم از راست به چپ پایین به بالا بالا به پایین خلاصه از هر وری مالیدم نه یخ کرد نه داغ شد نه عرق کردم لامصب حتی کف نکرد لباسامو باهاش بشورم
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
خانمها این ژل ها کرم های لاغری تاثیر تو لاغری نداره به این تبلیغات توجه نکنین فقط یکم عرق میکنی آب بدنت از دست میره شاید اون لحظه یه سایزی هم کم کنی ولی همش گول زنکه اینارو واسه تنبلا که میخوان بدون زحمت خوش هیکل شن درست می کنن و پول به جیب می زنن کم کردن وزن فقط با کالری سوزی با ورزش و رژیم متعادل طی مدت معقول
برا لاغر کردن شیکم باید زجر بکشید عزیزان زجر باید عرق بریزید ورزش کنید این ژل و اینا فقط در و دکونه از من یاد بگیرید 5 ماه ورزش کردم 8 کیلو کم کردم شکمم رو کات کردم بعدش حامله شدمالان انگار نه انگار یه روزی شکمم کات شد
مرضی مدل منحنی سیکلوییدی رَم امتحان کن اون مدلی بمالون ببین شاید ی چی شد آقا باید گشاد بازی رو گذاشت کنار ورزش کرد البته آدم کِرِم به خودش بمالونه خیلی راحت تره تا پاشه بره باشگاه تکون بده خودشُ تکون بده تکون بده