2777
2789
عنوان

مامانم خواب دیده....

116 بازدید | 6 پست

داره یه سبد سیب میچینه به من میگه مطمئنم بارداری چون من دارم اقدام میکنم برای بارداری...مامانم دوتا بچه ها ی اخرش هردفعه خواب دیده سیب چیده باردار بوده الان چون میدونه من میخوام بچه بیارم میگه تو داری بنظرتون تعبیرخوابش اینه؟؟ بچه ی اولم ۴ سالشه تازه اقدام کردم برای دومی

خودش باردار نیستا😂😂

چه خواب قشنگی...خیره و مبارک باشه   

میشه یکی ازین خواب قشنگت برای منم ببینه

....

خودم که فقط خوابایی میبینم که اتفاق بد داره میوفته متاسفانه بعضیاش هم درست درمیاد از خواب دیدنای خوودم میترسم....دلم خواب قشنگ و زیبا میخواد که تعبیر قشنگ هم داشته باشه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خواب قشنگی...خیره و مبارک باشه     میشه یکی ازین خواب قشنگت برای منم ببینه .... ...

ممنونم عزیزم❤

خواب بدتو هیچ وقت  برای کسی تعریف نکن حتی حتی تو دلتم نگو خواب بد دیدم همیشه بگو خیره و صدقه بده ان شالله ضرر نمیبینی و خوابتم خیر میشه....با فکر و استرس بخوابی خوابای عجیب میبینی من که اینجوریم

چه خواب قشنگی...خیره و مبارک باشه     میشه یکی ازین خواب قشنگت برای منم ببینه .... ...

مامانم قربونش برم همیشه در حال ذکر گفتن و صلوات و ایه الکرسیه هیچوقت روزه و نماز قضا نمیذاره بمونه به خواباشم اعتقاد دارم