2777
2789

خیلی اعصابم خورده 

خیلی حس های منفی و بدی دارم 

روزام تکراریه همش تنهام. نمی‌دونم وقتی تو خونم چیکار کنم و اصلا حوصله هم ندارم تا کاری کنم. همش به فکر ازدواجم. همششششش. همش دلم میخواد ازدواج کنم و آنقدر تو فشارم بعضی شبا کلی گریه میکنم . دیگه خستم. از در و دیوار خونه. چندجا دنبال کار رفتم و نشد بمونم و به توافق نرسیدیم. 

همش تو مبایلم. هدفی ندارم‌ . حالم بد میشه آدمای عاشق رو میبینم. نمی‌دونم چه غلطی کنم. گیر کردم تو منجلاب.هیچکسی کمکم نمیکنه . میدونن مجرد و پارتنر هم ندارم اما مدااااااام از عشقاشون جلو من صحبت میکنند.

دوست دارم زندگی کنم اما تنهایی ام مثل خوره افتاده به جونم 

تو این دنیا فقط من اضافی ام برای عشق و عاشقی ؟

اگر اضافه ام رو شونه های خدا سنگینی میکنم پس چرا نمیمیرم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی با تنهایی خودت حالت خوب نباشه بعد ازدواجم حالت همینه

یاد بگیر تنها حالت خوب باشه 

حال خوبت به کسی وصل نباشه 

من اینارو زندگی کردم از خودم نمیگم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

همین جا تاپیک ازدواج کرده های عاشق بخون روزی هزاربار شکر خدا رو کن که مجردی و تنها 

از این روزا لذت ببر که دیگه برنمی گرده بعدها حسرت یک ثانیه این بی دغدغه بودنت رو می خوری

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

فک نکن باازدواج حالت خوب میشه بعدازدواج تنهاترمیشی ی کار خوب پیداکن براخودت حال کن خداشاهده تو ازدواج هیچی نیس 

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
برو سرکار اگر نمیتونی مثلا برو تو کافه یا مغازه ها بگرد برو بیرون بیشتر تو اجتماع باش یکیو پیدا میکن ...

اخه چقدر برم کافه و خرید.... مشکلم اینه که حس تنهایی وحشتناکی دارم. دلم میخواد بایکی باشم که اکثراااا دنبال س...هستن و ازدواج هم که جور نمیشه مورد متناسب.

😔😔😔😔