ده روزه عمل زیبایی انجام دادم امروز حواسم نبود سمت چپ بینیم خورد توی بازوی دوستم اولش یکم درد داشت ولی الان خوب شده خیلی استرس دارم استخون یا غضروف مشکلی براشون پیش نیاد
کسی تا حالا تجربه این جوری داشته چیزی نشده؟
...مقن... یعنی آدمی که گوشهگیر و کمحرفه، آدمی که خستهست و حوصلهی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو میگیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
...مقن... یعنی آدمی که گوشهگیر و کمحرفه، آدمی که خستهست و حوصلهی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو میگیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
من ۱۴ روزه عمل کردم یه پره بینیم بزرگترها به نظرتون طبیعیه؟؟؟
آره طبیعیه بخاطر ورمه منم سمت چپ بینیم ورمش بیشتر از سمت راسته باید زمان بدیم
[QUOTE=269934189]آره طبیعیه بخاطر ورمه منم سمت چپ بینیم ورمش بیشتر از سمت راسته باید زمان بدیم [/QUخیلی استرس دارم میگم نکنه همینجور بمونه راستی خودت چسبو عوض میکنی؟
🤦♀️یه لحظه رومو برگردوندم تقریبا فک کنم محکم خورد سریع بود پس امروز وقت میگیرم خیلی ممنون
نگران نباش قطعا نشکسته ولی اگه یه درصد چیزیم شده باشه چون تازه عمل کردی با یه ماساژ حل میشه من دوماه عمل کرده بودم ضربه خیلی محکم خورد درحدی که بینیم زخم شد ولی رفتم گف چیزیش نشده
[QUOTE=269934189]آره طبیعیه بخاطر ورمه منم سمت چپ بینیم ورمش بیشتر از سمت راسته باید زمان بدیم ...
نه نگران نباش من دوستم ده ماه پیش عمل کرده میگفت بینیم بعضی اوقات ورم میکنه سمت چپش بیشتر. عادیه نگران نباش عزیزم
من شنبه گچ و برداشتم برام چسب زد گفت امروز برم چسب و برام عوض کنه و بخیه هامو بکشه دیگه خودم میخوام بگم اگه مشکلی نباشه خودم چسب بزنم.
نگران نباش قطعا نشکسته ولی اگه یه درصد چیزیم شده باشه چون تازه عمل کردی با یه ماساژ حل میشه من دوماه ...
خیلی ممنونم خیالم راحت شد برای ماساژ هم چند ساعت دیگه برم مطب که مشکلی نیست؟
آهان خوبه بسلامتی ان شاء الله که تا یه سال دیگه کامل فرمش معلوم میشه و حسابی بهت بیاد و خوشگل بشی.