2777
2789
عنوان

لفت دادن از گروه

169 بازدید | 7 پست

چرا مردم‌ آنقدر از گروه ها لفت میدن؟

برا پایان نامه ام مجبور بودم تو گروه واتساپ آموزش بدم قبلش باهاشون صحبت کرده بودم،

روزی چند نفر لفت میدادن،پیام میذاشتم لفت میدادن،نمیذاشتم لفت میدادن تازه خیلی هم پیامهام زیاد نبود

حالا مجبور شدم برای آموزشی که باید برا دانش آموزان بدم گروه زدم قبلش بهشون گفتم،دوباره دارن لفت میدن یه فیلم ۳ دقیقه ای گذاشتم گفتم نظرشون رو داخل پی وی بفرستن  یک عده لفت دادن،هم آبروم جلو مدیر و معلما که عضو میره ،هم طرحم خراب میشه

دیشب همش کابوس میدیدم!

مادر دو فرشته

نفری ۲۰ هزار بده بشون یا شارژ لف ندن

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برای چی لفت میدن من که خیلی کم فایل می‌فرستادم  ،گروه بسته بود فقط خودم پیام میدادم

باهاشون تلفنی حرف زده بودم،؟بعد لفت بهشون پیام محترمانه میدادم چرا خارج شدین خیلیا جوابم رو هم نمیدادن

نمیدونم مردم‌ چرا لفت میدن،وقت با ارزششون تلف میشه؟ گوشیشون پر میشه؟نشونه اعتراضه؟ با من مشکل دارن؟

خیلی اعصابم خرد میشه

مادر دو فرشته