2777
2789
عنوان

خام گیاه خواری

21792 بازدید | 110 پست

کسی هست راجبش بدونه شوهرم دو ساله خام گیاه خوار شده خستم شد ازز کاراش حرفاش غذاش شکل و شمایلش دیگ بریدم سر شب دعوامون شد دوباره کسی هست خودش یا شوهرش تو این مسیر باشن

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چه اشکال داره عزیزم؟ من انقد سعی کردم‌ نشد ماشالا ب ارادش   البته خامم نباشه خوب ...

کاری ب خودش ندارم مشکل منو دخترام هستیم میگه شما هن باشید بامن خام گیاه خوار بشید من دوس ندارم خوشم نمیاد هر چی میخوریم دعوامون میکنه خستمون شد 

ما یکی از فامیلامون بود

خیلی ادا اطوار داره

جلسه دارن

سخنرانی دارن و چه و چه

بنظر من خیلی بی خوده

حالا گیاهخواری یه چیزی اما خام گیاه خواری خیلی بده

با یه روشاي عجیبی غذاهای عجیب درست میکنن

مثلا نون درست میکنن میذارن تو آفتاب بپزه مثلاااا

یا پیتزای گیاهی که هیچ شباهتی به پیتزا نداره و خیلی کارای دیگه

این فامیل ماهم هی میگیره هی ول میکنه

یعنی نمیتونه زیاد مقاومت کنه سخته خب

🌷
برا چی گوشت نمیخوره؟

هیچی نمیخوره حز سبزیجات خام میوه خرما همین خیلی لاغر شده هر کی میبینه میگه معتاد شده لباساش تنش زار میزنن حس همخوابیش ک کلا رفته 

کاری ب خودش ندارم مشکل منو دخترام هستیم میگه شما هن باشید بامن خام گیاه خوار بشید من دوس ندارم خوشم ...

حق باشماست اینطوری نمیشه که تو‌غذای شما دخالت کنه!

شاید یکی دوست نداره 

ای بابا چرا مردم اینطوری شدن میخان تحمیل کنن فقط 

اگ گوشت نخوره.. کم کم پروتئین بدنش کم میشه.. و مشکلاتی مثل ریزش مو پیدا میکنه.. عملکرد بدن روی پروتئین ها بنا شده.. اینجوری پیش بره سیستم دفاعی بدنشم ضعیف میشه.. چون هرچیزی تو بدن ب پروتئین ربط داره..

تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
اگ گوشت نخوره.. کم کم پروتئین بدنش کم میشه.. و مشکلاتی مثل ریزش مو پیدا میکنه.. عملکرد بدن روی پروتئ ...

من یه مدت گروهشون داشتم

واسه هر کدوم ازینا هزار تا ترفند معرفی میکنن

که مثلا وای گوشت چیه جسد دارید می‌خورید بجاش پروتئین گیاهی بخورید دانه سویا و فلان و بیسار

🌷
ما یکی از فامیلامون بود خیلی ادا اطوار داره جلسه دارن سخنرانی دارن و چه و چه بنظر من خیلی بی خود ...

نگو یادم میوفته حالم بد میشه این دوره رو گذروندم باش نازه زایمان کرده بودم کارای بچه هام غذای خودمون غذای خودش جدا شب جنازه میوفتادم تازه باید شب بیداری میکردم با بچه 

من بچه های گیاهخوار رو دیدم 

چهره هاشون دور از جون مثل مرده، ضعیف و بی روح

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مگه چجوریه دوست شوهر منم گیاه خواره البته خام نه

کاشکی گیاه خوار بود کلی غذا داشت این خام گیاه خواره مثلا بچم سرما خورد بردمش دکتر گفت تقصیر خودته چون پخته بهش میدی بدنشو ضعیف کردی کلی سرم غر میزنه فقط حرصم میده