2777
2789

اونای ک واقعا درکم میکنن جواب بدن من روز ۱۳سیکلم بعد نزدیکی لکه بینی داشتم وهمچنان ادامه داره یکم احساس سوزش روی دهانه رحمم داشتم باوجودیکه لکه هم داشتم ازشدت دردوسوزش دستم شستم ودهانه رحمم چک کردم یک برجستگی شبیه جوش روی دهانه رحممه خیلی نگرانم ..کسی تجربه مشابهی داشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون علت لکه بینیم ب اون جوش ربطی نداره ؟

خیلی ببخشید میپرسم عزیزم ولی نزدیکی طولانی نداشتی تازگیا؟منظورم اینه تایمش طولانی شده باشه؟

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
چراگلم نزدیکیام اکثراطولانیه

خب ممکنه به خاطر همون باشه

برای من یه بار پیش اومد

از اون جوش خون میاد

میخواستم خودمو خشک کنم خیلی ببخشید دستمال لک میشد

بعد یه هفته خوب شد کاملا

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
زگیل چیه بعضی وقتا یه جوش بزرگ بدون چرک درمیاد خب. منم یکی دوبار تجربه شو داشتم. بخاطر طبع بدنت یا ع ...

اره ایمنی بدنم ضعیفه این اواخرم حسابی بدنم عفونی شده ولی اینوترسیدم چون لکه بینی هم دارم 

فقط اون عزیزی که سریع تشخیص زگیل داد  

دهانه رحم منظورت کجاست؟

منظورت ورودی واژن هست یا خود دهانه رحم که انتهای واژنه؟

در هر صورت هزااااااار تا دلیل میتونه باشه

جوش باشه کیست باشه زخمی چیزی باشه در کل اون نواحی مستعد جوش و اینا هست

برو دکتر و به احتمال بالای نود درصد مطمئن باش چیز خطرناکی نیست و خودتو الکی داری حرص میدی

🌷