2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6530 بازدید | 70 پست
باید وقت گیر بیارم قشنگ بگردم نمیخوام شک کنه هربار بهش شک کردم بهک میگف مشکل داری مریضی و فلان

کلا ببین حرفتو قبول‌دارم اصلا نذار بفهمه چون سفت میگیره همه چیو پاک میکنه خوشم اومد از زرنگیت 

دنبال مدرک باش که طلاق بگیری.مطمئن باش ادم بشو نیست راحت کن خودتو.بچتم دعات میکمه وقتی بزرگ بشه.تا ا ...

منم دنبال مدرکم قبلا وقتی مچشو میگرفتم زود لو میدادم از فشار عصبانیت ولی اینبار خیلی آرومم😔 یه غم آروم😔

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا ببین حرفتو قبول‌دارم اصلا نذار بفهمه چون سفت میگیره همه چیو پاک میکنه خوشم اومد از زرنگیت 

خدا کنه ایشالا دستش برام روبشه و مدرک دستم بیاد بدون اینکه بهش بگم یروز ک نباشه جم میکنم میزارم میرم و همه مدارکو براش میفرستم

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
الان یعنی کسی سوار کرده بوده نفهمیدم

نه گوشی مخفیش لو رفت

ببرید گوشی فروشی تا قفلش و‌باز کنه ،و بهش نگید شما برداشتین،بزارید دنبالش بگرده و استرس تو‌جونش بیفت ...

راست میگه اسی.خودتو بزن به اون راه ببر قفلشو باز کنن.انقدر دنبالش بگرده که جونش در بیاد ببخشید انقدر بد میگم واسش.

بعدم که اطلاعتشو راحت کشیدی بیرون .به کسی بگو زنگش بزنه بگه گوشیت فلان جا هست بیا بردار.

ببرید گوشی فروشی تا قفلش و‌باز کنه ،و بهش نگید شما برداشتین،بزارید دنبالش بگرده و استرس تو‌جونش بیفت ...

از ایناس ک همه چیو پاک میکنه باید ببینم کی تیپ میزنه بلکه بره قرار و بگم برسونم جایی و گوشیمو جا بزارم

منم دنبال مدرکم قبلا وقتی مچشو میگرفتم زود لو میدادم از فشار عصبانیت ولی اینبار خیلی آرومم😔 یه غم آ ...

درکت میکنم مردا خیلی دروغ گوان شوهر منم چیزایی سرم دراورده ... مچشو گرفتم میگفت نه این واتساپ دوستمه منم خر شدم باور کردم اخرش مسافرت بودیم دیدم به به تو همون واتساپ دوستش انواع عکس از دوسدخترش بود با هم چت کرده بودن اونم چند ماه متنفرم ازش الانم همش بهش مشکوکم 

چ میدونم بخدا فقط ۲۰ سالمه جوونم و تعریف از خود نباشه خیلی خوشگلم 

عزیزم به خوشگلی نیست که منم حدودا یه ماه پیش بهم خیانت شد منم مثل شما تعریف از خود نباشه زشت نیستم ولی خیانت کرد ذات همه ی مردا کثیفه واقعا درکت میکنم‌چه حالی داری

راست میگه اسی.خودتو بزن به اون راه ببر قفلشو باز کنن.انقدر دنبالش بگرده که جونش در بیاد ببخشید انقدر ...

از ایناس ک همه چیو پاک میکنه