2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6530 بازدید | 70 پست
چ میدونم بخدا فقط ۲۰ سالمه جوونم و تعریف از خود نباشه خیلی خوشگلم 

آخه چرا ۱۷سالگی ازدواج کردی که ۲۰سالگیت با ی بچه برگردی خونه بابات دوباره

امان از جهل و بی‌فکری

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به خوشگلی نیست که منم حدودا یه ماه پیش بهم خیانت شد منم مثل شما تعریف از خود نباشه زشت نیستم و ...

خدایی بعضی از شما خانما فازتون چیه ک میگین همه مردا کثیف و خیانتکارن؟اون مردی ک خیانت میکنه با هم جنس خودش ک خیانت نکرده با یکی از جنس خودتون خیانت میکنه،خوبه ماهم بگیم همه خانما خیانتکارن؟یه کم فک کنین بعد حرف بزنین؟قرار نیس چون شوهرتون خیانت کرده بگین همه مردا اینجورن؟شما نظرتون درمورد پدر و برادر و مردای فامیل همینه؟چرا الکی و بی خودی همه رو جمع می‌بندین و ب نصف جمعیت تهمت میزنین؟اون کسی ک با این مردا همراه میشه یکیه از جنس خود شما،اون چرا باید با یه مرد متاهل وارد رابطه بشه؟شما اول یه فکری ب حال هم جنسای خودتون کنین.اگه خانما خودشونو بگیرین و پا ندن هیچ مردی هیچ مردی هیچ مردی جرأت نمیکنه حتی نگاه کنه تا چ برسه خیانت کنه،زشته خانم محترم اینجور فکر کردن و حرف زدن...

درکت میکنم عزیزم منم از اول زندگی دارم خیانت میبینم دلم برای خودم و دخترم میسوزه  حالا ناخواست ...

😔😔😔

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
خدایی بعضی از شما خانما فازتون چیه ک میگین همه مردا کثیف و خیانتکارن؟اون مردی ک خیانت میکنه با هم جن ...

عزیزم شما ناراحت نشو این حرفا رو بزار به دله ی شکسته ی من صرفا از روی خشم میگم این حرفا رو بس که دلمون پره ،ولی خب حق با شماست به نظرتون احترام میزارم دوست عزیز،و شما هم اینو از من قبول کنید که من نمیتونم برم یقه ی یه خانوم و بگیرم چون اونم میگه مقصر شوهرته میخاست این کارو نکنه شاید بهتر باشه بگیم این قضیه به هر دو طرف مربوطه وقتی ذات دو تا ادم منظورم زن و مرده کثیف باشه خیانت به وجود میاد توهین نمیکنم به کسی،بین ما خانما و آقایان خیلی آدمای پاکی هستن ولی خب اینا به ذات طرف برمیگرده

عزیزم شما ناراحت نشو این حرفا رو بزار به دله ی شکسته ی من صرفا از روی خشم میگم این حرفا رو بس که دلم ...

درود،خیلی سپاس از درک و فهم و شعورتون و جوابی ک دادین،من منظورم فقط شما نبودی تو همه تاپیکای خیانت یه سریا میان ب هر چی مرده هر چی فحشه میدن خب یه ذره فک کنن ببینن این آقاشون با کی با چی خیانت کرده؟ اینو بدونین یه مرد خیلی زود رام خانمش میشه،حالا برا هر چی میخواد باشه،حتی خیانت اگه خدای ناکرده شوهرتون خیانت کرده جای اینکه بیاین اینجا پیام بزارین و یه سری شرو کنن ب فحش دادن ب ما آقایون بشینین خیلی آروم بدون جنگ و اعصاب باهاش رک و پوست کنده اما آروم و با طنازی ک مخصوص خودتون خانماس و مظلوم نمایی باهاش حرف بزنید ازش دلیل یا دلایل این کارشو بخواین؟بگین چرا؟شاید واقعا شما کم گذاشتین،یا تو رابطه لذت بردن از رابطه و کارایی ک خانم باید در حین رابطه انجام بده ک همسرش لذت ببره،بخدا اینا خیلی مهمه و شوهرو دیوونه خانم میکنه،یا تو محبت کم گذاشتین یا تو احترام یا تو کل زندگی یا یا یا،فقط باباش حرف بزنین و دلیل بخواین بش بگین ک متوجه بشه مردشین تکیه گاهشین امیدشین،شاید بعضی از خانما غرورشون اجازه نده ک اینجور با همسرشون حرف بزنن فک میکنن غرورشون لگد مال میشه اما غرور مهمتره یا زندگی با بچه ها یا آرامش؟من با اینکه مردم اما در مورد خیلی از اتفاقا و بحثها غرورمو میزنم کنار و خودم پیش قدم میشم با خانمم صحبت میکنم خانمم همینطور،نباید بزارین غرور و بی اعتمادی بیاد تو زندگیتون،بد ترین کار خیانته هم برا خانم هم آقا،اما شاید دلیلش خود طرف مقابل باشه،ببخش یه کم رُک و صریح صحبت کردم فقط خواستم یه سری از حقایقو بیان کنم،و بگم ما مردا هر چقدم مرد باشیم و قوی هیکل و زور دار و مغرور بخدا در مقابل خانممون ک با طنازی و مظلمومیتش صحبت کنه مث یه موش میشیم،شمام مطمئن باشین اینجا چیزی گیرتون نمیاد و کسی نمیتونه کمک زندگیتون کنه چز خودتون،اگه خدای ناکرده مشکلی داشته باشین،انشالله ک هیچوقت مشکلی نداشته باشین چ حال و چ آینده و بهترین زندگی نصیب شما و همه هم وطنام بشه